USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Якщо їм не цікаво, то я сама приїду, - Надія Боровська

4 Вересня 2008 09:15
Любомльський район знову забув про свою землячку – спортсменку Надію Боровську, яка була учасником Олімпійських Ігор у Пекіні в складі Збірної команди України . Про це вона 4 вересня розповіла у коментарі «Волинським Новинам».
 
Надія Боровська, звичайно, дуже вдячна любомльським владцям за те, що вони прислали свого представника до Конча Заспи перед від’їздом волинянок на Олімпіаду. Спортсменці дійсно приємно було прийняти у подарунок від них золотий ланцюжок із хрестиком, який дівчині вручив начальник відділу у справах сім’ї та молоді Любомльської райдержадміністрації Руслан Гіль. Однак із того часу, як розповіла спортсменка, «від рідного району ні слуху, ні духу».
 
Надія Боровська все ж таки налаштована нагадати про себе та завітати до Любомля. Спортсменка планує розповісти своїм землякам і про змагання у Пекіні, і про враження від Китаю загалом. Та для цього вона вже не чекатиме окремого запрошення. «Якщо їм не цікаво, то я сама приїду», – заявила легкоатлетка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Олександр Показати IP 4 Вересня 2008 12:02
Про волинських спортсменів уже багато років хронічно забувають усі, хто мав би пам'ятати - від губернатора до спеціаліста другої категорії облспортуправління. Тим-то й не дивина, що медалей із Пекіна не привезли!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus