USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Янукович удвічі урізав зарплату собі й підрозділам ОДА

4 Березня 2010 17:36
 
Віктор Янукович скоротив зарплату Президенту України на 50%. Відповідний указ Віктор Янукович підписав 4 березня 2010 року.
Як повідомили ZAXID.NET у прес-службі Глави держави, згідно із указом, до таких дій Янукович вдався через скорочення в умовах фінансової кризи видатків Держбюджету на фінансування діяльності Президента України, місцевих державних адміністрацій, а також з метою забезпечення виконання Закону України «Про встановлення прожиткового мінімуму та мінімальної заробітної плати»
Згідно із указом, Кабінет Міністрів України повинен невідкладно вирішити в установленому порядку питання щодо скорочення заробітної плати Президента України на 50%. Окрім того, Кабмін повинен передбачити при доопрацюванні законопроекту про Державний бюджет України на 2010 рік відповідне скорочення видатків на забезпечення діяльності Президента України.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
seal Показати IP 4 Березня 2010 18:00
Мда... Ощасливив. Мені особисто від цього ні холодно, ні жарко. Можна подумати, що наші Президент чи губернатори (незалежно від прізвищ) живуть на одну зарплату. Назвіть хоч одного! Як на мене вони всі ще й доплачували б аби перебувати на займаних посадах (яскравий приклад цьому - мер Києва). А зарплата - це так, на пиво. І зменшення її на 50% собі любимому - ніщо інше, як чистої води популізм.
Snap_x Показати IP 4 Березня 2010 18:10
Показуха... З нашою то корупцією їм від того не набагато гірше стане жити!
Вона Показати IP 4 Березня 2010 19:39
От люди,завжди чимось не задоволенi.З чогось треба починати i почав вiн з верхiв i з себе,а не з роботяги.Пiар-хiд,але непоганий.Так хоть навчiться оптимiстично жити i якийсь позитив бачити в нормальних дiях iнших людей.
Анонім Показати IP 4 Березня 2010 20:13
Хоча це й показуха, але користь від того є. "тільки прем'єр-міністр Юлія Тимошенко, якщо не знайде собі нову роботу, може розраховувати в подальші 12 місяців на виплату приблизно 300 тисяч гривень (з розрахунку, що середньомісячна зарплата глави уряду складає близько 32 тисячі гривень)"
Evil Показати IP 4 Березня 2010 21:55
А мені це подобається. І так відомо, що ніхто з можновладців не живе на зарплатню. Хай краще щось перепаде пенсіонерам та малозабезпеченим громадянам.
seal Показати IP 4 Березня 2010 22:17
Ага, перепаде - ширше кишені розставляйте. :-( Якщо кому й перепаде, то скоріше за все таким малозабезпеченим, як литвин, ющенко і т.д, яким передбачено 50% знижку по оплаті комунальних послуг і багато інших державних пільг.
Лівша Показати IP 5 Березня 2010 11:10
Тепер чиновники будуть брати ще більші хабарі і з чистою совістю - зарплата ж удвічі меншою стала. Дякуємо Фьодрич за турботу! У вас все що не робите як через задньопрохідний отвір виходить
Оксана Показати IP 5 Березня 2010 13:39
Крім можновладців у місцевих держадміністраціях працюють звичайні люди. Зарплата у головного спеціаліста 900 грн., а у прибиральниці 860. Це нормально? Через низькі зарплати звідти підуть останні професіонали. Тоді функції держави виконуватимуть різні недоучки. Кому від цього краще?
Evil Показати IP 5 Березня 2010 16:15
Любі мої, це я чисто теоретично припускаю, що комусь щось перепаде ;) Насправді навіть моя старенька бабця знає, де і як заробити та заощадити кошти, на які вона і живе, не сподіваючись на ласку держави.
Наталка Показати IP 29 Квітня 2011 12:12
а ви не пробували пожити на зарплату держслужбовця в 900 гривень? ще й якщо чоловік безробітній і дитина молодшого шкільного віку, і не маєш права чимось ще займатись, бо все це розцінюється, як корупція.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus