USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Яценюк представив «своїх» на Волині. Серед них – Бровін?

22 Квітня 2009 15:55
Ініціативну групу волинян, яка приєднається до «Фронту змін» Арсенія Яценюка, очолив луцький бізнесмен Олександр Пиза. Про це 22 квітня повідомляє репортер «Волинських Новин».
Під час презентації волинського осередку «Фронту змін» серед прихильників Арсенія Яценюка «засвітилися» місцеві діячі та бізнесмени. Зокрема лідер «Волинського блоку» Антон Сосновський, голова «АМоРе» Михайло Шелеп, підприємець Сергій Адамчук, співачка Тетяна Ціхоцька, завідувач відділення обласної онколікарні Юрій Рожанський. Окрім того, під час презентації також був присутній відомий місцевий бізнесмен Олег Бровін.
«Після моїх поїздок по регіонах та зустрічей із людьми я відчув суспільний запит на новий формат. Вже є ініціативні групи в багатьох областях і я буду рухатися далі. Я впевнений, що результатом ініціатив «Фронт змін» буде партія, збудована знизу», – зазначив Арсеній Яценюк.
Під час брифінгу екс-спікер запевнив, що готовий брати участь у виборчих кампаніях, як парламентській, так і президентській.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 21
Виборець Показати IP 22 Квітня 2009 19:01
Тепер точно за Сєню голосувати буду Бровін, Міша, Антон, цеж так класно, як пожувати гумку після когось. НАРОДЕ нові обличчя вже тут з нами тепер перезавантажим систему і поновому. Мітинг в кафе Роуз Штаб в Карамель кафе Їдальня мітингувальників Фелічіта. Міша отримав друге дихання чи то штучне рот в рот тепер буде в шоколаді от напевно заздритимуть. Ну начебто все згадав і всіх. Бровіну рекламу Міші і Антону піар. Думаю я свої 100 гр заробив. А ні ще Курінь забув так не я один забув. А взагалі побажаю цьому кораблю хорошого плавання і подалі від нашого берега . З повагою Григорій, Євгеній, Анатолій. В співпраці з Володимиром, Ігорем, Святославом, Андрієм та іншими.
Анонім Показати IP 22 Квітня 2009 19:18
Ну все як завжди набрав бізнесменів і буде говорити який він правильний а Сосновський той бігає тільки , йому не принципово куди ))
Анонім Показати IP 23 Квітня 2009 08:58
Так, нові обличчя, як то кажуть "на лицо". Новіше не буває))))))))
Вінстон Показати IP 23 Квітня 2009 09:13
Шелепа знаю, нормальний пацан. Ось і пішов де грошикі пахнуть. Жити якось треба. Ви ж йому зарплату платити не будете. А по-друге: Яцинюк нормальна людина.
Анонім Показати IP 23 Квітня 2009 13:04
Яценюк --- той же ющенко ,найнятий за ті ж самі гроші .Мене ображає їхнє нахабство ,з яким вони лізуть до влади!Досить з нас латишки-українки-"справедливої" юлі.Геть ці "нові обличчя" , що здебільшого схожі(і є по суті)с..ками
Анонім Показати IP 23 Квітня 2009 13:34
Цікаво, а що ви хотіли? Нові обличчя - поняття, як кажуть, "розтяжимое". Нових в політиці не буває, є тільки позабуті свого часу. А Волинська команда Фронту змін досить непогана. Принаймні, на фоні інших політичних сил. Не за ПЄдиний центр ж голосувати. Там ще більший бігунець - Гузь та Бондар.
Анонім Показати IP 24 Квітня 2009 11:13
Команда дуже непогана ;))) особливо радує присутність Бровіна, Сосновського, а Пиза, звичайно, поза конкуренцією;))). Знову буде купівля - продаж землі, а виборці виступлять додатком,який знову обдурять
Анонім Показати IP 24 Квітня 2009 17:35
особливо тішить Пиза О., який посадив "КРЕДОБАНК" в [вирізано - цензура], і окорочок-контробандист Бровін вони і Сеню!!! посадять на жопу.
Анонім Показати IP 24 Квітня 2009 22:53
підприємець Сергій Адамчук, лідер Сосновський,бізнесвумен Бровін-приколи кіндер-сюрприза
Анонім Показати IP 25 Квітня 2009 14:41
а ,теперь--настоящие сионские фамилии мам!
Анонім Показати IP 26 Квітня 2009 15:13
Хто такий бровін?
Анонім Показати IP 27 Квітня 2009 20:11
Хто такий Бровін ?
Skif Показати IP 28 Квітня 2009 12:44
Так чи інакше, а вибирати когось доведеться.Не варто перебільшувати значення національності.Головне - професіоналізм та бажання зробити хоч щось для народу.З усіх реальних кандидатів кращим вважаю Яценюка.Звичайно, необхідність розплачуватись з інвесторами в його виборчу компанію насторожує (в усякому випадку більше ніж нац. корені)
Анонім Показати IP 29 Квітня 2009 20:15
Асоціація Молодих Реформаторів = Фронт Змін
Одноклассник Показати IP 2 Травня 2009 23:36
ДА!!!ПИСЯЙ-НАШ ПРЕЗИДЕНТ!ВСЕ ГОЛОСУЙТЕ ЗА ПИСЯЯ!!!
пиночет Показати IP 3 Травня 2009 14:44
Неужели кто то еще верит этим зарвавшимся ворюгам политиканам.Посмотрите по сторонам,везде у властных кабинетах сидят их родственники,детки-неучи и прочая дрянь. Они только и научились как брать взятки.Попробуй у них решить вопрос-за...ут.Их,сук,выжигать каленным железом нужно и приводить к власти молодежь,перед этим проверить всех их на детекторе лжи-правдивые ли обещания дают и сдержат ли слово.Если слова своего не сдержал-на виселицу его и его команду.Вот тогда может эти суки действительно будут слугами НАРОДА,а не наоборот.Достали падлы.Не пойму эту молодежь,почему она молчит.Разве вы не понимаете,что это вам и вашим детям жить в этой стране.Вы ведь нехотите быть рабами у деток сегодняшних ворюг.
Анонім Показати IP 5 Травня 2009 15:03
Яцик Арсеній (Семен)! Ну куда ти жидяра прёшся? Неужели ти жид порхатый думаешь сесть за Президентське крисло! Ну и нахал же ти жиденок-парасьонок.
Анонім Показати IP 8 Травня 2009 19:51
ЦЯ ПАРТІЯ ВЖЕ НЕ БУДУЄТЬСЯ ЗНИЗУ А ТІЛЬКИ З "СВОЇХ" ;-(
Тернопіль Показати IP 14 Травня 2009 17:02
Невже Арсеній не усвідомлює, що люди будуть оцінювати його не по обіцянкам, а по оточенню, яке зараз в областях очолює Фронт Змін. Хто там працює? Ті що зараз при владі! Шанси стати Президентом стають все менші.До влади треба привести Гриценко!
Анонім Показати IP 15 Травня 2009 11:23
Заява Яценюка "збільшити вік виходу на пенсію до 65 років" і це в країні де середній вік чоловіків 58 років це не просто садизм. Це заява людини чужої для більшості громадян України, людини яка не ототожнює себе з нами. Йому байдуже, що люди все життя пропрацювали на совковський режим, на пенсійний фонд і на старість залишаться без роботи та засобів існування. Але робити таку обіцянку перед виборами може тільки людина, що заздалегідь впевнена у своїй перемозі на виборах. Тобто він 100% розраховує на адмінресурс
Анонім Показати IP 15 Травня 2009 11:29
Средняя продолжительность жизни граждан Украины - 56,8 лет. Такие данные приводятся в опубликованном сегодня Аssociated Рress исследовании продолжительности жизни, на которую могут рассчитывать люди с хорошим здоровьем, проживающие в разных странах мира. Таким образом, Украина по этому показателю отстает не только от большинства так называемых цивилизованных стран, а также от Грузии (58,2 лет), Литвы (58,4 лет), Молдавии (58,4 лет), Белоруссии (60,1 лет), Армении (59 лет) и Эстонии (60,8 лет). Правда опережаем Россию, где средняя продолжительность жизни – 55,5 лет

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus