USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

ICQ ввела антикризові розцінки на рекламу для українських клієнтів

26 Лютого 2009 16:55
У результаті двосторонніх переговорів між ICQ Inc та компанією Бігмір-Інтернет було прийнято рішення про виключення надбавки за таргетинг на рекламу в ICQ, що зробило умови для рекламодавців кращими, незважаючи на коригування цін за новим курсом. Про це повідомляє компанія Bigmir-Internet, – інформують 26 лютого «Волинські Новини».
Як передає Корреспондент, із 23 лютого рекламодавцям популярного месенджера ICQ не потрібно буде доплачувати 50% надбавку за кожний вид таргетингу (за статтю, віком, часом доби), що існувала раніше.
Одночасно з цим прийнято рішення збільшити вартість 1000 показів на 20% через зміни курсу гривні до долара США на міжбанківському ринку України. У кінцевому результаті, для тих рекламодавців, які проводять таргетування кампанії в ICQ ціна 1000 показів у ICQ (з урахуванням таргетингу вік і / або стать) стає дешевшою, ніж була раніше.
«Ми робимо все можливе для того, щоб в умовах кризи наші проекти були максимально ефективними для Ваших клієнтів. Нові тарифи стануть перевагою для українських рекламодавців і допоможуть оптимізувати витрати на рекламу», – заявили в компанії Бігмір-Інтернет, офіційному представнику ICQ в Україні.
На сьогоднішній день активних користувачів ICQ в Україні – понад 1 400 000. Середньостатистичний користувач проводить в ICQ близько 5 годин щодня. Таким чином, протягом місяця в ICQ можливо більш 200 000 000 показів, із широкими можливостями таргетингу, в тому числі і по унікальних користувачах.
Зазначимо, соціальна мережа Вконтакте.ru, у свою чергу, в цьому році запускає на своїх сторінках власну систему контекстної реклами, що дозволить сервісу заробляти на таргетингу 5-7 мільйонів доларів на рік.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 27 Лютого 2009 10:07
А що ще не перевилися дурні, які користуються офіційним клієнтом ICQ і переглядають в ній рекламу?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus