USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Єремеєв «заправить» пальним «Укрпошту» на 29 мільйонів

19 Вересня 2013 09:31
Українське державне підприємство поштового зв’язку «Укрпошта» 5 вересня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Золотий екватор» на постачання автомобільного палива для регіональних підрозділів пошти на 28,91 мільйона гривень. Про це повідомляють Наші гроші з посиланням на «Вісник державних закупівель».

Дизпаливо з постачання до кінця року замовлено у компанії народного депутата Ігоря Єремеєва по 10,29 гривні/л, бензин А-92 по 10,79 гривні/л, А-95 – по 11,29 гривні/л.

На тендер подавала заявку компанія «Веста-сервіс», яка пропонувала паливо на піввідсотка дешевше від «Золотого екватору». Однак цю заявку було відхилено через відсутність усіх довідок та те, що на окремих заправках «Вести» не пропонувала до продажу бензин А-92. Ця фірма входить у концерн «Веста» одеського бізнесмена Сурена Сардаряна, якого пов’язує багаторічна дружба і спільні бізнес-інтереси з криворізьким градоначальником Юрієм Вілкулом, а також його сином, екс-губернатором Дніпропетровщини, а нині віце-прем’єром Олександром Вілкулом.

Також було відхилено трохи дорожчу заявку фірми «ОККО-бізнес», яка також не надала усіх довідок та деякі її заправки були на відстані більшій, ніж 5 км від відділень «Укрпошти».

Паливо від компанії нардепа з Волині замовлено для Вінницької, Кіровоградської, Івано-Франківської, Львівської, Житомирської, Закарпатської, Волинської, Тернопільської, Чернівецької, Миколаївської, Рівненської, Кримської дирекцій (філіалів) УДППЗ «Укрпошта».

Разом з тим, ще не завершено тендери на постачання палива для інших регіонів на 71,24 мільйона гривень.

Починаючи з 2011 року «Золотий екватор» та ще одна компанія з групи Єремеєва «Континент Нафто Трейд» є єдиними постачальниками палива для МВС. За три роки ці фірми отримали підряди міліції на 881,82 мільйона гривень. Також фірми Єремеєва є основними постачальниками дизпалива для «Укрзалізниці».

ЧИТАЙТЕ ЩЕ: ЄРЕМЕЄВ ПОКИ НЕ ЗБИРАЄТЬСЯ ПРОДАВАТИ МЕРЕЖУ ЗАПРАВОК WOG

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ГРУПА «ВОЛИНЬ» У ВР ПРИДИВЛЯЄТЬСЯ ДО СМІЛИВЦІВ ІЗ ПАРТІЇ РЕГІОНІВ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
виборець Показати IP 19 Вересня 2013 14:39
Логічний результат голосувань у Верховній раді. Буде за що придобрювати оправдовуватись перед виборцями.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus