USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Єремєєв закликав депутатів об’єднатись і скасувати пенсійну реформу

17 Квітня 2013 12:04
У порядку денному ВРУ сьогодні, 17 квітня, 3 законопроекти, які стосуються пенсійної реформи. Волинський нардеп Ігор Єремєєв, виступаючи з трибуни, запропонував їх об’єднати та виключити з обговорення будь-який популізм. Про це «Волинським новинам» повідомила парламентський кореспондент Наталка Пахайчук.

Під час засідання ВРУ першим взяв слово Ігор Єремєєв. Він закликав депутатів підтримати законопроекти Сергія Міщенка, Людмили Денисової та Володимира Литвина.

«Сьогодні на порядку денному є 3 законопроекти, об’єднавши які можуть вирішити проблеми всіх 10 мільйонів пенсіонерів і тих людей, які виходять на пенсію», - заявив Єремєєв.

Також депутат нагадав, що декілька місяців тому на кожному мітингу усі політичні сили, які представлені у ВР, казали виборцям, що пенсійна реформа недолуга і її треба скасувати: «Я більше, ніж впевнений, що 250 народних депутатів, які є в цьому залі, обиралися в одномандатних округах, і на кожній зустрічі казали, що Пенсійну реформу потрібно відмінити. Не так давно міністр соціальної політики виступаючи з телеекранів запевняла, що зробить зміни до пенсійної реформи. Але на сьогоднішній день нічого в державі не відбувається. Всі, хто знаходяться в цьому залі, відповідають за 46 мільйонів українців. І не повинно бути політичних амбіцій, а треба об’єднатися і проголосувати в першому читанні за ці законопроекти всім разом, незалежно від приналежності до більшості чи меншості. Треба прийняти цей закон і прозвітувати українському народові, що в цьому залі зібралися 450 депутатів, які пам’ятають, що вони обіцяли під час виборів».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
лучанин Показати IP 17 Квітня 2013 13:17
цікавий цей бандюк депутат, котрий знає під які вимоги МВФ давав гроші українцям. тепер, аби помалюватися добреньким і попіаритися пропонує нездійсненне. краще б гроші віддав селянам за відібране у них молоко та розсказав скільки на його совісті покалічених молодих душ, котрих він запроторив у тюрму іна той світ.
НАТАЛІЯ Показати IP 23 Червня 2013 11:44
А чому сам не голосував за відміну пенсійної реформи?ЧИ ВСІ ДЕПУТАТИ ОБМАНЮЮТЬ НАРОД:ГОВОРЯТЬ ОДНЕ-РОБЛЯТЬ ДРУГЕ?
жінка Показати IP 23 Червня 2013 11:47
А ніби порядочний:а за відміну пенсійної реформи не голосував!Мабуть всі мілліонери брехуни

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus