USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.85 10.00

«Вражений колосальною кількістю людей, які допомагають»: звернення Ігоря Поліщука

26 Лютого 2022 17:59
Луцький міський голова Ігор Поліщук підсумував ситуацію у громаді станом на 17.30, зазначивши, що вона і далі залишається під контролем.

«Всі служби, установи, організації, які забезпечують життєдіяльність міста, перебувають на своїх місцях та виконують свої обов’язки. Щойно проїхався по всіх блокпостах. Вражений колосальною кількістю людей, які допомагають робочою силою, піском, блоками, мішками. Я хочу подякувати кожному, хто сьогодні долучається та допомагає організувати оборону нашого міста», – сказав Ігор Поліщук у відеозверненні.

Також він відзначив, що у місті розгорнули кампанію з виготовлення коктейлів Молотова для оборони:«На цю хвилину ми маємо більше чотирьох тисяч пляшок, які зосередженні у різних точках. Виготовлення продовжується. Хто бажає здати інгредієнти для виготовлення таких коктейлів, необхідно звертатися на вулицю Грибоєдова, 1 у пожежну частину ДСНС України, де працівники виготовлятимуть їх та розвозитимуть по різних точках міста».

Читати ще: У різних точка Луцька зосереджено 3000 штук «коктейлів Молотова»: мер закликав містян долучитися до їх виготовлення

Окрім того, у місті продовжує роботу Центр допомоги територіальної оборони. Колосальна кількість людей приносить допомогу.

«Я хочу подякувати кожному, хто допомагає зробити тероборону сильнішою, а їхню службу – комфортною. Ми піднімаємо їхній бойовий дух. Нам необхідно уникати паніки, зберігати спокій та холодний розум!» – закликав міський голова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus