USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Ігор Поліщук зустрінеться з працівниками ЛПЕ

7 Червня 2017 21:56
Виконувач повноважень міського голови Ігор Поліщук 8 червня о 5:30 зустрінеться з працівниками ЛПЕ, щоб переконати їх не блокувати роботу підприємства.

Про це йшлося під час прямого ефіру з Ігором Поліщуком на телеканалі "Аверс" 7 червня.

Нагадаємо, кондуктори та водії анонсували мирну акцію протесту, на якій вимагатимуть зарплату за квітень та звільнення директора Ігоря Грицюка.

Як повідомив Ігор Поліщук, міськрада готова виплатити заборговану зарплату працівникам, проте зауважив, що немає впевненості, що кошти підуть за призначенням, оскільки грошима підприємства розпоряджається виключно директор підприємства Ігор Грицюк, якого депутати міськради рекомендували звільнити за зловживання та численні претензії до його роботи.

«Ми звільнимо керівника, й обов'язково виплатимо всі зарплати, всі заборгованості», - зазначив Поліщук.

Нагадаємо, працівники підприємства скаржилися на те, що знову почали накопичуватися борги із зарплати. Окрім того, щодо заяв про високу зарплатню на підприємстві, кажуть – це неправдива інформація. Мовляв, щоб заробити 6-7 тисяч гривень за місяць, водієві тролейбусу треба працювати по 12 годин 30 днів на місяць.

Під час наради трудового колективу, яка нещодавно відбулася, Ігор Грицюк погрожував звільненням «усім, хто посміє протестувати чи багато говоритиме».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лучанин Показати IP 7 Червня 2017 22:51
Якщо Поліщук не впевнений в чесності директора ЛПЕ щодо заборгованості,то нехай міська влада виплатить гроші напряму всім працівникам без участі Грицюка.Невже так не можна зробити?Якщо сильно захотіти то можливо саме таким чином погасити борги людям,тим більше як сказав Поліщук,що гроші є!Залишається тільки віддати людям зароблені кошти!
Лучанин Показати IP 7 Червня 2017 22:54
А що залишається робити працівникам ЛПЕ? Їм вже ці казки кожен раз розповідають, а віз і нині там. Хоч я принципово з 1 квітня не користуюся маршрутками, 1 день потерплю, а то і два, похожу пішки (пів міста), здоровіше буде. Тим більше що останні два дні водії навіть два рази почекали поки я добіжу до тролейбуса, а це вперше в них людяність проснулася за останні декілька років. Свої права треба відстоювати!
777 Показати IP 8 Червня 2017 10:13
Спасибі долі, що нарешті в Луцьку з"явився адекватний, розумний і людяний керівник

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus