USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Ігоря Гужву випустили з СІЗО

27 Червня 2017 13:06
Головного редактора сайту "Страна.ua" Ігоря Гужву випустили з Лук'янівського СІЗО. Нині медійник відповідає на питання журналістів прямо на сходах закладу.

Як відомо, заставу за нього сплатили напередодні. Проте ніч він усе ще провів в СІЗО, оскільки казначейство не бачило транзакції щодо сплати півмільйонної застави.

Нагадаємо, увечері 22 червня головного редактора видання "Страна.ua" Ігоря Гужву було затримано.

За словами генпрокурора Юрія Луценка, Гужва отримав 10 тисяч доларів за те, щоб не публікувати компромат на одного з політиків. За словами Гужви, місяць тому люди депутата від Радикальної партії Лінько запропонували йому гроші за нерозміщення матеріалів щодо конфлікту Лінько і радника голови МВС Іллі Киви. Гужва запевняє, що відмовився від грошей. Шевченківський районний суд Києва обрав Гужві запобіжний захід у вигляді утримання під вартою з змогою внести 544 тисячі гривень застави.

Раніше повідомлялося, що у четвер, 22 червня, ввечері в будівлі, де розташована редакція видання "Страна.ua", відбувся обшук.

Генпрокурор Юрій Луценко заявив, що Гужва нібито вимагав та отримав 10 тис доларів за нерозміщення компрометуючих матеріалів на нардепа Дмитра Лінька.

Згодом стало відомо, що Ігоря Гужву затримала поліція. Дмитро Лінько спростував інформацію про те, що головний редактор видання "Страна.ua" Ігор Гужва особисто вимагав у нього 20 тисяч доларів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus