USD 39.70 39.90
  • USD 39.70 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Іменні премії й стипендії найкращим: луцьких освітян привітали з днем вчителя

4 Жовтня 2023 10:07
У Луцькій територіальній громаді вшанували педагогів з нагоди Дня працівників освіти. Урочистості до професійного свята, яке в Україні відзначили 1 жовтня, відбулися в Палаці учнівської молоді 3 жовтня.

Про це інформує Луцька міська рада.

Освітянська спільнота громади зараз налічує понад 6 тисяч працівників, які забезпечують діяльність 38 шкіл і 51 садочка. Понад 4,5 тисячі з них – це педагоги. Другий рік поспіль, відповідаючи на виклики часу, вони працюють з дітьми в умовах воєнного стану.

Міський голова Ігор Поліщук привітав працівників освіти зі святом, подякував їм за професіоналізм, відданість справі і за те, що, попри війну, рівень підготовки учнів у громаді залишається одним із найвищих у країні.

"Дякую вам за те, що в надзвичайно складних умовах освітній процес в нашій громаді відбувається на високому рівні, – зазначив Ігор Поліщук. – Наші школи продовжують входити у ТОП-100 кращих шкіл країни, наші діти продовжують показувати надзвичайно високі результати на ЗНО та займати хороші місця на олімпіадах і конкурсах”.

Читати ще: На Волинь прибули керівники закладів освіти із 16 областей, щоб перейняти досвід із європеїзації освіти

Міський голова нагадав присутнім, що цього літа Міжнародний республіканський інститут США опублікував результати щорічних досліджень, які він проводить у всіх обласних центрах України.

“Дуже приємно, що Луцьк посів перше місце в державі за рівнем задоволеності жителів школами і садочками, які є в громаді. Це ваша заслуга”, – підкреслив Ігор Поліщук.

Очільник громади додав, що влада високо цінує роботу педагогів. Побажав їм міцного здоров’я, швидкого повернення до нормального навчання у класах, а не в укриттях, і нагородив кращих освітян з нагоди свята. Свідоцтва “Лауреата іменної премії міського голови” та “Лауреата персональної стипендії міського голови” отримали працівники шкільних, дошкільних, позашкільних та мистецьких закладів громади.
Працівників освіти привітала з професійним святом заступник Луцького міського голови Ірина Чебелюк.

“Бажаю мирного неба, перемоги нам усім і, звісно, доброго здоров’я”, – сказала Ірина Іванівна.

Разом із директором департаменту освіти Віталієм Бондарем вона вручила низці освітян свідоцтва переможців конкурсу “Успішний педагог”, який передбачає премію від Луцької міської ради.

Для педагогічних працівників був організований святковий концерт. Окремі виконавці та мистецькі колективи громади подарували присутнім чудові вокальні та хореографічні номери.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus