USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Інфраструктуру волинських сіл розвиватиме ЄС?

25 Лютого 2009 13:07
Директор Обласного фонду індивідуального житлового будівництва на селі Володимир Корнєйчик 25 лютого звітувався перед постійною комісією Волиньради з питань бюджету, фінансів, цінової політики та використання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, – повідомляє репортер «Волинських Новин».
За словами пана Корнєйчика, програмою «Власний дім», яка діє на Волині, передбачено надання довгострокових кредитів під 3% жителям області для спорудження будинків у сільській місцевості. Володимир Корнєйчик проінформував, що торік 355 сільських забудовників отримали пільгові кредити.
Найкраще програма виконується у Володимир-Волинському, Ківерцівському та Луцькому районах. Найгірше – у Іваничівському, Любомльському та Шацькому районах. Пан Корнєйчик розповів, що кошторис фонду у 2009-му становить понад 8 мільйонів гривень, з яких 7 мільйонів 140 тисяч гривень підуть власне на потреби будівництва. Наразі 8 забудовників не повернули кошти по відсотках пільгового кредиту і проти них вживаються необхідні заходи.
Депутат облради Олександр Свирида запропонував внести зміни до статуту, оскільки зараз директор обласного фонду сам затверджує штатний розпис структури.Також пан Свирида закликав зменшити поточні витрати фонду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus