USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Луцька молодь висловилася щодо російської агресії

4 Лютого 2015 18:09
Свою оцінку подіям, що відбуваються на сході України, та думку щодо визнання Російської Федерації державою-агресором висловила молодіжна рада при Луцькому міському голові.

Відповідне рішення консультативно-дорадчий орган ухвалив під час засідання 4 лютого.

Як повідомив голова ради Євген Ковальчук, молодь вирішила дати оцінку тому, що відбувається в країні та підтримати тих, хто воює за незалежність України на сході. Так, виходячи зі складної ситуації, що має місце у Донецькій та Луганській області, з приводу порушення територіальної цілісності України з боку терористичних організацій «ДНР» та «ЛНР» та прийнятті Верховною Радою звернення щодо визнання Російської Федерації державою-агресором, молодіжна рада вирішила підтримати звернення ВРУ та направити документ міському голові.



«В умовах, коли терористичні організації «ДНР» та «ЛНР» порушують територіальну цілісність України, озброюють своїх бойовиків сучасною російською військовою технікою, ведуть запеклі бої з українськими військовими та добровольцями, руйнують населені пункти та вбивають мирне населення Донецької та Луганської областей, усі свідомі громадяни не можуть залишатися осторонь цих проблем. Молодь Луцька вимагає, щоб натхненники та організатори злочинів на сході України не залишилися непокараними, терористи, злочинці, державні зрадники мають бути притягнуті до найсуворішої відповідальності», - йдеться у заяві молодіжної ради при Луцькому міському голові.

Представники ради закликали молодь Луцька та всі підприємства, установи та організації, зареєстровані у місті, усіма можливими засобами підтримувати дій, спрямованих на зупинення агресії проти України, та встановлення миру.

Текст заяви підтримали одностайно, а міський голова Микола Романюк запропонував оприлюднити його у комунальній газеті «Луцький замок».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Анонім Показати IP 4 Лютого 2015 18:34
Лидеру Херсонской «Самообороны» Денису Лошкареву вручили повестку о мобилизации прямо на пресс-конференции. Как сообщается, повестку Лошкареву вручили 3 февраля во время организованной им же пресс-конференции на тему «Где в Херсоне искать «руку Кремля»?».
ЗМІйка Показати IP 4 Лютого 2015 19:38
А Чечелюк що там робить, у молоді енергетику позичає?:)))
Deutsche Welle Показати IP 4 Лютого 2015 19:48
коментар було видалено
Вентилятор Показати IP 4 Лютого 2015 20:37
А чим вже там допомагав вухатий помічник романюка? Чи поспати зайшов у сесійну залу?бо розвалився як вдома на дивані))))))
пропеллер до Вентилятор Показати IP 4 Лютого 2015 22:31
От кого скорочувати треба! А то нормальних людей і працівників скорочують, а таки "шлейфи" і далі ходять, торгують фейсами!
Вацык Показати IP 4 Лютого 2015 21:25
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus