USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Іноземні делегації восени вивчатимуть потенціал Волині

10 Липня 2009 12:03
На початку вересня потенційні інвестори будуть знайомитися з сільським господарством та промисловістю Волині. Про це йшлося під час наради за головуванням заступника голови ОДА Василя Байцима, - повідомляє 10 липня репортер «Волинських Новин».
 
Заступник голови Волинської обласної державної адміністрації Василь Байцим розповів, що 4-5 вересня одночасно відбуватиметься ІІ Волинський інвестиційний форум та виставка-ярмарок «Волинь-Агро-2009», яка цьогоріч вперше має міжнародний статус.
 
Під час проведення інвестфоруму та «Волинь-Агро» діятиме виставка «Волинь: сьогодення і перспективи», відбуватиметься пленарне засідання у сесійній залі облради, прес-конференція тощо. За словами Василя Байцима, планується, що прибудуть представники Люблінського воєводства Польщі, Брестської області Білорусі, Чехії. Під час роботи форуму презентуватимуть Волинську область, її інвестиційний потенціал, економіку, стратегічні напрямки розвитку, а також інвестиційні проекти, які реалізовуються в регіоні.
 
Заступник начальника головного управління агропромислового розвитку ОДА Людмила Петриканин поскаржилась на брак коштів для проведення міжнародної виставки-ярмарку. Василь Байцим порадив з цією проблемою звернутися до бюджетної комісії Волинської обласної ради. Пані Петриканин також розповіла про проект плану заходів під час «Волинь-Агро-2009».
 
За словами заступника губернатора, вже частково сформований перелік запрошених на Волинський інвестиційний форум. Крім того, вже готується тематична друкована продукція, компакт-диски тощо. Василь Байцим попросив грунтовно підготуватися до форуму представникам районів та міст обласного значення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus