USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Інші регіони допомагають потерпілим від стихії волинянам

18 Червня 2009 14:14
Не лише центральна і місцева влада, але й чимало колективів з різних областей України прийшли на допомогу потерпілим від стихії на Волині. Одними з перших грошові перекази, зокрема, жителям Любешівського району, надійшли з Івано-Франківщини. Про це 18 червня повідомляють «Волинські Новини».
 
Як інформує УКРІНФОРМ, серед тих, хто відгукнувся на лихо волинян, - працівники Рожнятівської і Калуської райдержадміністрацій з тої ж Івано-Франківщини. Вони перерахували свій одноденний заробіток на допомогу постраждалим. Свою готовність допомогти потерпілим проявила і низка колективів з Чернівецької області. Серед них - чимало сільських рад, а також колектив обласного управління Державного казначейства.
 
На сьогодні у Любешівському районі, який найбільше постраждав від стихії, уже завершено ремонт зруйнованих дахів на всіх житлових будинках. Окрім того, підприємницькі структури, які без передоплати забезпечили будівельників шифером та іншими будматеріалами, ціни на ці товари знизили нижче ринкових.
 
Довідково:
 
Любешівська районна державна адміністрація відкрила благодійний рахунок:
 
Одержувач: Любешівська районна державна адміністраціяБанк одержувача: ГУДКУ у Волинській областіМФО банку: 803014Код Любешівської РДА: 04051431р/р – 35421001007164Призначення платежу: На допомогу постраждалим від наслідків буревію 10.06.2009 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus