USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Інсулінозалежним дітям Луцька обіцяють путівки в санаторії

11 Липня 2016 22:31
У Луцьку батьки інсулінозалежних дітей просять путівки у санаторії у представників місцевої влади.

Про це стало відомо під час особистого прийому у Луцького міського голови Миколи Романюка сьогодні, 11 липня.

Так, із проханням посприяти виділенню десятьох санаторно-лікувальних путівок для маленьких лучан, хворих на інсулінозалежні форми цукрового діабету, звернувся до міського очільника один із батьків.

На це міський голова відповів, що питання про виділення путівок або ж коштів на них розглянуть під час засідання наступної сесії Луцької міської ради, що відбудеться 27 липня 2016 року.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що розробити на обласному рівні програму, яка передбачала б забезпечення інсуліном дітей, хворих на цукровий діабет, просять голову облдержадміністрації. Окрім того, поліпшити якість життя хворих дітей планують у рамках програми «Дитячий цукровий діабет на 2016-2017 роки», за яку обранці громади проголосували під час сесійного засідання Луцької міськради 26 лютого 2016 року.

У рамках програми планують закупити засоби контролю цукру в крові для маленьких лучан, хворих на цукровий діабет. Зокрема, йдеться про ланцети, тест-смужки, голки для шприц-ручок, витратні матеріали для інсулінових помп тощо.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
батко Показати IP 12 Липня 2016 10:43
жалко дітей

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus