USD 39.35 39.65
  • USD 39.35 39.65
  • EUR 39.57 39.70
  • PLN 9.80 10.00

Інтернет-виданням дістанеться частину пирога за піар Луцькради?

17 Грудня 2008 10:05
У програмі інформаційної політики Луцької міськради на 2009-2012 роки вперше передбачено співпрацю з інтернет-виданнями. Про це під час засідання виконкому ради розповів директор департаменту інформаційної політики мерії Олександр Пирожик, – інформує репортер «Волинських Новин».
За словами Олександра Пирожика, луцький муніципалітет став першим в Україні, де розроблено єдину програму інформаційної політики. До неї включили видатки на різні заходи (співпраця зі ЗМІ, організаційні видатки), які раніше були розкидані по різних департаментах. Загалом на програму планується виділити 11 мільйонів гривень, із них на 2009 рік – 2,15 мільйона.
Однак ці кошти викликали занепокоєння у секретаря Луцької міськради Анатолія Бірюкова. Він поцікавився, чому в умовах кризи, коли знизяться доходи бюджету, на інформаційну політику спрямують понад два мільйони гривень.
Натомість заступник міського голови Анатолій Пархом’юк пояснив, що нового у видатках – лише 350 тисяч гривень на видання газети «Луцький замок» двічі на тиждень (всього на видання передбачено на рік 700 тисяч гривень).
Загалом на реалізацію програми передбачено лише 200 тисяч гривень, – розповів пан Пирожик.
Зрештою, виконком підтримав програму, хоча своє слово скаже ще сесія міськради 23 грудня.
Однак перший заступник міського голови Лариса Соколовська запропонувала зробити повноцінну інформаційну довідку – які витрати були донині і якими вони стануть відповідно до програми інформаційної політики мерії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus