USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Інвестор «Західінкомбанку» придбав більше 50% акцій

8 Лютого 2010 16:55
Компанія ВАТ «Недиверсифікований закритий венчурний корпоративний інвестиційний фонд «Інноваційні стратегії» стала офіційним інвестором ПАТ «Західінкомбанк». Вже на цьому тижні 12 лютого компанія представить колективу нового керуючого.
Після того, як Антимонопольний комітет України видав дозвіл на придбання акцій, новий  інвестор придбав понад 50% акцій.
Інвестор представить нового виконуючого обов’язки голови правління банком уже в п’ятницю, 12 лютого, у Луцьку. Про це «ВН» стало відомо з джерел, які заслуговують на довіру.
За інформацією BIZ.liga.net, ним став Максим Гриценко. До цього банкір займав посаду в.о. заступника голови правління банка «ТК Кредит».
Раніше посаду голови правління банку 16 років обіймала Наталя Гаврилишина, яка володіє 6,43% акціями банку. Проте 4 лютого рішенням тимчасового адміністратора ПАТ «Західінкомбанк», згідно з поданою заявою, вона була звільнена.
Як стало відомо, після зняття мораторію на задоволення вимог кредиторів ПАТ «Західінкомбанк» 12 лютого 2010 року фінансова установа повністю відновить організаційну структуру банку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Вікінг Показати IP 8 Лютого 2010 22:20
Ера Гаврилишини закінчилася. Невже почнуть видавати депозити тим, хто мав необережність вкласти у волинський банк кошти?
deedee2008 Показати IP 10 Лютого 2010 09:06
Поки все в банку не налагодиться (мається на увазі в фінансовому питанні) думаю ніяких депозитів не слід і чекати, але думаю інвестор ж не дарма купував акціїї банку, значить все буде поступово налагоджуватись і банк стане працювати у свому нормальному режимі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus