USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Іран озвучить свою версію катастрофи літака МАУ 11 січня

10 Січня 2020 23:27
Іран у суботу, 11 січня, проведе пресконференцію, на якій оголосить свою версію авіакатастрофи українського літака.

Про це повідомляє CNN.

За інформацією ЗМІ, завтра представники Ірану зустрінуться з іноземними делегаціями, щоб розглянути результати розслідування причин та обставин аварії літака української авіакомпанії МАУ.

Відзначається, що завтра також буде названа головна версія авіакатстрофи українського літака, яку розглядають у Тегерані.

«Буде нарада, і після огляду первинних висновків буде опубліковано причину аварії літака», – повідомили іранські чиновники.

Нагадаємо, напередодні також з’явилося відео можливого попадання ракети в літак МАУ.

За даними видання Iran International, яке посилається на кілька джерел, іранський уряд може взяти на себе відповідальність за катастрофу українського літака Boeing 737, передає УНІАН.

Як повідомляється в Telegram-акаунті PS752, «ходять чутки, що завтра іранський уряд візьме на себе відповідальність за збитий рейс PS752, і вони мають намір всім повідомити, що це сталося через людську помилку».
Стверджується, що група експертів в Ірані розслідує версію про те, що ракета потрапила в лайнер через людську помилку.

«Кілька джерел в Ірані повідомили Iran International, що група експертів в Ірані розслідує повідомлення про те, що через людську помилку ракета влучила в літак незабаром після зльоту з аеропорту Імама», – йдеться в повідомленні.
Як повідомлялося, СБУ розглядає дві пріоритетні версії авіакатастрофи українського літака в Ірані – скоєння терористичного акту й потрапляння ракети зенітно-ракетного комплексу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Україна дивовижна кр Показати IP 11 Січня 2020 09:54
Врятувала життя мільйонів людей, зупинивши військовий конфлікт. В цій трагедії такий глибокий зміст.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus