USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Версія про влучання ракети не виключається, – Зеленський про авіакатастрофу в Ірані

10 Січня 2020 09:29
Президент України Володимир Зеленський закликав уряди США, Канади та Великої Британії надати усі наявні докази у справі авіакатастрофи в Ірані.

Про це він написав на своїй сторінці у фейсбуці.

«Версія про влучання ракети в літак не виключається, але станом на сьогодні не є підтвердженою. Враховуючи останні заяви лідерів держав у ЗМІ, ми закликаємо всіх міжнародних партнерів – передусім уряди США, Канади та Великої Британії – надати дані та докази, які стосуються катастрофи, у розпорядження комісії з розслідування причин», – зазначив президент.

Також Зеленський наголосив, що матиме розмову з Державним секретарем США Майком Помпео щодо перебігу розслідування.
Нагадаємо, прем’єр-міністр Канади Джастін Трюдо заявив, що у нього є розвідувальні дані з декількох джерел про те, що Іран випадково збив український літак. Таку ж думку висловив президент США Дональд Трамп. Британський прем’єр-міністр Борис Джонсон теж підтримав припущення, що український літак міг бути ненавмисно збитий іранською ракетою «земля-повітря».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Правда Показати IP 10 Січня 2020 09:44
Не може бути.Він заговорив чи написав?Таки написав.Так це всі країни знали спочатку і просто чекали,коли вже заговорить Україна,а вона мовчить...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus