USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Українська культура потребує змін», – Ірина Констанкевич*

15 Жовтня 2014 16:23
Проблеми української культури, зокрема театру, мають бути вирішені через реформування галузі. Про це заявила кандидат у депутати від Луцька Ірина Констанкевич під час зустрічі з працівниками Волинського академічного обласного українського музично-драматичного театру імені Т. Г. Шевченка.

Ірина Констанкевич запевняє: «Ми всі розуміємо проблему недофінансування театру. Українська культура не може бути повносилою і потужною у такій ситуації. Тому ми підтримуємо театр, але це повинна робити і держава на етапі змін. Загалом українська культура потребує реформ».

Керівник театру Анатолій Глива подякував Ірині Констанкевич. Адже, з його слів, благодійний «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк», головою правління якого вона є, протягом тривалого часу робить дуже багато на користь театру. «Давно співпрацюємо з Іриною Мирославівною як представником благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк». Фонд вже дуже багато допоміг театру. Зокрема, за кошти фонду купили світлову завісу і декілька мікрофонів. Коли до 200-річчя від дня народження Шевченка ми ставили виставу «Назар Стодоля», фонд виділив більше 150 тисяч гривень. За ці кошти ми змогли пошити костюми, придбати необхідні декорації, купити все необхідне для вистави. Окрема вдячність за поїздки працівників театру до Буковелю. Маючи таку співпрацю, надіємося, що Ірина Констанкевич зможе захистити галузь нашої діяльності на загальнодержавному рівні», – розповідає Анатолій Глива.


Окрім того, працівники театру поцікавилися, як ставиться Ірина Мирославівна до депутатської недоторканості.

«Я проти. Більше того, готова приходити до людей і відкрито, очі в очі звітувати про те, що зроблено», – відповідає кандидат у депутати.

Народна артистка України Людмила Приходько теж висловила довіру Ірині Констанкевич: «Дякую за все, що ви вже встигли зробити для нашого театру. Ігор Петрович Палиця, коли став народним депутатом, не забув про свої обіцянки. Тому ми надіємося, що і Ви станете депутатом і працюватимете на благо України».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
бандід Показати IP 15 Жовтня 2014 19:13
Приходько дякувала всім - від рідної комуністичної партії до останнього волинського чиновника. Не надякувалась.
Лучанин Показати IP 15 Жовтня 2014 20:12
За рахунок своїх олігархів Палиці та Коломойського Констанкевич вирішить всі проблеми в Луцьку, і не лише в культурі
Марго до Лучанин Показати IP 16 Жовтня 2014 00:19
Це не простий Лучанин, а Шувані якийсь, їй-богу! Ваші слова - та Богу у вуха!! Хоть заживемо!!!!! Будемо всі освічені, заможні і довольні. Тільки от одне страшно: не дай Вам, Боже, звернутися до Фонду за допомогою. Кепсько на душі буде, якщо не відмовлять.
Мельник Показати IP 15 Жовтня 2014 20:40
А Ірина Мирославівна часом не знає, для того щоб збільшити поголів`я ВРХ, запліднювати корів потрібно штучно, чи натурально?
Марго до Мельник Показати IP 16 Жовтня 2014 00:12
Судячи з Вашого гімені, Вам, мельнику, це краще знати. Жесть.
555 Показати IP 15 Жовтня 2014 21:59
А мені вона подобається. Все при ній. Чоловіки за неї. А хто проти - не мужики.
гермофродит Показати IP 15 Жовтня 2014 22:45
Баба як баба. Що ти в ній особливого знайшов?
Порох Показати IP 16 Жовтня 2014 07:50
Констанкевич член команди президента як і Іванюк. Чому не єднаються?
аяяй Показати IP 16 Жовтня 2014 08:48
Де не посiй,там вродиться,!!!!!! Медицина,освiта,культура,спорт I так далi. .Олiгархи знову рулять у владi.Повезло панi ,що на таку роботу влаштувалась,!!! Тепер буде з кого спитати I буде кому вiдповiсти!!! Маэмо свого депутата у ВР
Лучанин до аяяй Показати IP 16 Жовтня 2014 09:01
В нас вже був Палиця.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus