USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

П'ять мільйонів – на спорт і оздоровлення*

8 Жовтня 2014 15:31
Ірина Констанкевич як кандидат у народні депутати від Луцька відвідала збори колективу комунального закладу «Спеціалізована дитячо-юнацька школа олімпійського резерву плавання».

Кандидат у депутати розповіла, що знайома із проблемами спорту через роботу у благодійному фонді «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк», де неодноразово співпрацювала із спортивними установами та школою плавання зокрема. Так, Ірина Констанкевич повідомила: «У десяти школах фондом вже встановлено футбольні міні-поля. Цього літа у садочках за кошти фонду споруджено 5 спортивних майданчиків. Об’ємний наш проект у цій галузі – ремонт басейну у Вересневому. Також ми надаємо допомогу спортсменам. Впродовж 2 років ми підтримуємо плавця Віталія Алпатова. Минулого року благодійним фондом було виділено понад 5 мільйонів гривень на спорт і оздоровлення».

Директор КЗ «СДЮШОР плавання» Віктор Самчук подякував Ірині Констанкевич за допомогу спортсменам-плавцям та наголосив на важливості такої співпраці: «Коли плавцю Віталію Алпатову потрібна була підтримка у підготовці до змагань, ми зверталися до всіх. Та тільки фонд відгукнувся. Це важливо, бо це престиж школи, міста і області».

Підтримку Ірині Констанкевич висловив і голова комітету із фізичної культури та спорту Луцької міськради Юрій Волинець: «Я радий, що є люди, які вдосконалюють навчально-матеріальну базу для розвитку спорту міста. Дякую за створені у школах майданчики і басейн у Вересневому. Думаю, такі люди своїми вчинками заслужили довіру та підтримку».

Присутні ж на зборах представники колективу КЗ «СДЮШОР плавання» розповіли Ірині Мирославівні про потребу реконструкції котельні, яка забезпечить автономне опалення закладу. Кандидат у депутати пообіцяла посприяти вирішенню цього питання та звернути увагу місцевої влади на цю проблему.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
Заздрю Показати IP 8 Жовтня 2014 16:15
"Де не посій, там вродиться!!!" Це реально про Ірину Мирославівну! А ще "Наш пострел везде поспел!" Тільки-но зі студентами (сьогоднішня газета) спілкувалась, а вже зі спортсменами....От молодець
Спортсмен Показати IP 8 Жовтня 2014 16:18
Жовтень місяць надворі, а басейн не працює! То чому ж добра І.М. не потурбувалась про юних спортсменів і не допомогла їм з тренувальним процесом!
читач до Спортсмен Показати IP 8 Жовтня 2014 17:10
басейн не працює, бо там холодно, а котельня за день не будується! Пообіцяла - то допоможе.
Марта до читач Показати IP 8 Жовтня 2014 17:34
Холодно? І чого б це? Ми ж в Африці живем, що раптом холодно стало, і котельню як шалаш за день треба зліпити...
Анонім до Спортсмен Показати IP 8 Жовтня 2014 17:19
Допомога йде на басейн в дитячій поліклініці на Спортивній для хворих діток!!!!!!! А їй може ще всіма басейнами Луцька опікуватись? Спитай в свого мера, щого басейн не працює! Це взагалі-то державна структура, причому тут Констанкевич?
Анонім до Анонім Показати IP 8 Жовтня 2014 17:24
Всі пропозиції про покращення життя лучан, які пропонує група "Новий Луцьк" на міськраді не підтримуються "Свободою" і "Батьківщиною"!!!!!!!!!! От і робіть висновки, хто дбає про людей, а хто тільки лозунги волає!
Смешно до Анонім Показати IP 8 Жовтня 2014 17:31
А давно від пропозицій життя покращується?
Анонім до Смешно Показати IP 9 Жовтня 2014 11:41
"великий знаток", щоб ти знав, для того щоб покращити життя, треба гроші, щоб дали гроші з бюджету, треба це прийняти на сесії міської ради, а щоб прийняли це рішення, треба щоб за нього проголосувала більшість депутатів. А більшість в міськраді зараз це "сволота" та "батьківщина"! Дійшло?
Слідопит до Анонім Показати IP 9 Жовтня 2014 12:13
Шикарна життєва позиція - шукати винних! Пора б зрозуміти, що це не продуктивно! "Що зробити! - ось над чим треба думати! А щоб життя покращити - треба працювати (чим моя сім"я і займається), а не язиком молоти і чекати поки хтось проголосує за виділення грошей з бюджету (як ти) Дійшло?
Анонім до Слідопит Показати IP 9 Жовтня 2014 17:33
То якщо ти такий "працьовитий", то допоможи басейну!!!!!!!!! Таке враження, що ніхто не працює! А звідки в бюджеті гроші, які розкрадають постійно? А язиком якраз мелють такі як ти!
Спортсмен до Анонім Показати IP 8 Жовтня 2014 17:30
Та ти шоооооо, і коли це комунальний заклад «Спеціалізована дитячо-юнацька школа олімпійського резерву плавання» переїхала в поліклініку?
Анонім до Спортсмен Показати IP 9 Жовтня 2014 11:24
Ти придурок чи води з басейну перепив? В поліклініці є СВІЙ басейн, де організовані групи для хворих дітей! Видно який ти "спортсмен"!
Спортсмен до Анонім Показати IP 9 Жовтня 2014 12:06
На жаль, придурок це ви...В поліклініці басейн не працює і коли запрацює невідомо, отже, не треба " бла-бла-бла..." А комунальний заклад «Спеціалізована дитячо-юнацька школа олімпійського резерву плавання» - це зовсім інша установа (а саме про неї йшла мова у статті) НЕ ЗАЙМАЙТЕСЬ "ДЖИНСОЮ"!!!
Волинянка Показати IP 8 Жовтня 2014 17:56
Людям роздатуть подачок перед виборами на мільйон грн., а відмивають мільярди грн- ото наші народні депутати! До корита бюджетного їх так і тягне! Немає навіть толкового кандидата і партії, яка б народу вірно служил. Хочуть красти в Україні ,а віддихати і лікуватись в Німечинні чи в Великобританії...
Анонім до Волинянка Показати IP 8 Жовтня 2014 18:27
Так вона ще навіть і не стала.м-да..прорвало..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus