USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ірина Констанкевич – одна з найактивніших депутатів-мажоритарників

16 Березня 2018 10:36
Сайт громадської журналістики «Колона» проаналізував, скільки депутатських запитів направляли депутати-мажоритарники з Волинської області.

Одним із лідерів рейтингу стала народний депутат від УКРОПу Ірина Констанкевич, яка направила 106 депутатських запитів. Зауважимо, Ірина Мирославівна пройшла до парламенту у 2016 році з колосальною підтримкою громади у 23-му виборчому окрузі, що на півтора року пізніше від своїх колег-депутатів. Про це повідомляє прес-служба волинського УКРОПу.


Основну частину запитів нардеп надсилала до місцевих органів влади та управлінь. Ірина Констанкевич скерувала 43 запити до місцевих органів влади та управлінь, 37 запитів до керівників міністерств і відомств, до Кабінету Міністрів – 21, до Генерального прокурора – 4, та один запит – до комітету з питань культури і духовності.

З 106 депутатських запитів народного депутата, розглянуто 78, інші – знаходяться у стадії розгляду.


Уся інформація, яка стосується депутатських запитів, вказана станом на 12 березня 2018 року.

Довідково:

Депутатський запит – вимога народного депутата, народних депутатів чи комітету Верховної Ради України, яка заявляється на сесії Верховної Ради України до Президента України, до органів Верховної Ради України, до Кабінету Міністрів України, до керівників інших органів державної влади та органів місцевого самоврядування, а також до керівників підприємств, установ і організацій, розташованих на території України, незалежно від їх підпорядкування і форм власності, дати офіційну відповідь з питань, віднесених до їх компетенції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Іваха: Показати IP 16 Березня 2018 12:11
Зате у мене більше грошей! Ха-ха!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus