USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

У Великій Осниці вшанували пам'ять воїнів-захисників

9 Травня 2018 13:25
8 травня у День пам’яті та примирення народний депутат Ірина Констанкевич з робочим візитом побувала у селі Велика Осниця Маневицького району, де разом із громадою вшанувала пам'ять воїнів, що загинули в лихоліття Другої світової війни.

«Сьогодні ми пом’янемо всіх тих, хто загинув в роки другої світової війни та в часи сьогодення, адже вони залишаються з нами, допоки живе пам'ять про них», - наголосила Ірина Констанкевич, повідомили у прес-службі нардепа.

Після заупокійної молебні присутні поклали квіти до пам’ятника воїнам захисникам.

Голова Ради ветеранів Микола Луй наголосив, що сьогодні ветеранів цієї жахливої війни стає все менше, однак ми повсякчас повинні пам’ятати про їх подвиг.

Опісля Ірина Констанкевич оглянула приміщення місцевої школи, що стала справжнім відкриттям, адже тут спільними зусиллями вдалося зробити чимало: облаштувати конференц-зал, музичний кабінет і навіть власний музей.

Також обраниця громади зустрілася з жителями селища. Серед найбільш наболілих проблем, що турбують селян - це бездоріжжя, облаштування та реставрація пам’ятника, також, люди переймалися підведенням комунікацій до ділянок призначених під забудову.

«Тільки гуртом ми можемо зрушити справу з місця, тому, якщо зорганізуєтесь і будете працювати, то все у вас вийде, а я зі свого боку робитиму все можливе, щоб вам у цьому допомогти», - запевнила Ірина Констанкевич.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus