USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Ісландська авіакомпанія відкрила вакансію мандрівника

29 Квітня 2018 13:47
Ісландська авіакомпанія Wow Air відкрила вакансію мандрівника з зарплатнею у $4 тисячі на місяць, передає Громадське.

Майбутньому співробітнику доведеться протягом майже трьох місяців подорожувати по світу і документувати свої поїздки. Всього в програмі заплановано 12 подорожей: 4 — Ісландією та ще 8 — іншими країнами.

Претендувати на вакансію можуть ті, кому є 18 років. Бажаючим необхідно записати ролик з розповіддю про своє рідне місто, завантажити відео на YouTube і прикріпити до заявки, яку можна залишити на сайті Wow Air. Крайній термін подачі заявок — 14 травня. Ім'я переможця оголосять 18 травня.

Як пише Business Insider, крім призера «роботу мрії» отримає і його друг. Він буде подорожувати по світу разом з переможцем конкурсу так само отримуватиме за це гроші. Усі витрати — від оплати квитків до оренди житла, авіакомпанія бере на себе.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus