USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Ісландія - Україна: стартові склади

5 Вересня 2017 21:31
Стали відомі стартові склади збірних Ісландії і України на матч в рамках кваліфікації ЧС-2018.

Ісландія: Халльдоурссон - Магнуссон, Сігурдссон, Інгасон, Севарссон - Гуннарссон, Хадльфредссон, Гудмундссон - Б'ярнасон, Сігурдссон, Бедварссон.

Україна: П'ятов - Матвієнко, Ракицький, Хачеріді, Бутко - Малиновський, Степаненко - Ярмоленко, Коваленко, Коноплянка - Бєсєдін.

Результати сьомого туру кваліфікаційної кампанії додали шансів збірній України на вихід до фінальної частини чемпіонату світу.

Команда Андрія Шевченка здолала одного з прямих конкурентів в очному поєдинку, а інший конкурент (їх у групі – аж троє) несподівано зламав зуби об аутсайдера (Ісландці поступилися збірній Фінляндії). Після матчу з фінами (нехай і переможного) надії та сподівання українців дещо притупилися, але зараз заграли новими почуттями.

І не лише завдяки результатам – але й завдяки класній грі, яку українці показали кілька днів тому у Харкові. Туреччина була подолана на хвилі піднесення, на яку Андрій Шевченко сподівається і в матчі у Рейк'явіку. Але Ісландія виглядає більш грізно, аніж Туреччина. Особливо у рідних стінах і після конфузу з фінами. Острів'яни, натхненні підтримкою армії неперевершених вболівальників, зроблять усе можливе для реабілітації. Українці ж повинні довести, що якість гри проти турків – це була не разова акція.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
777 Показати IP 6 Вересня 2017 12:40
Шева не вгадав з Бєсєдіном, Степаненком, Малиновський, Коваленком, перших трьох потрібно було міняти не в другій половині 2 тайму, а після перерви... Поки Шева тренер то команди не буде. Ігрок Він був хороший но тренерт ніякий.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus