USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Юні рятувальники з Волині вчили виживати однолітків із Росії

13 Липня 2009 14:38
Нещодавно упродовж тижня на туристичній базі «Кримська поляна», що у  Краснодарському краї, відбулися змагання юних рятувальників Усеросійського дитячо-юнацького руху «Школа безпеки». Волинська команда представляла Україну на цих змаганнях, оскільки вона є неодноразовим переможцем міжнародних та всеукраїнських зборів-змагань «Школи безпеки», – повідомляють «Волинські Новини».
Як інформує сайт МНС України, у змаганнях також брали участь 17 команд Росії. Конкурсанти демонстрували своє вміння виживати у польових умовах, надавати допомогу постраждалим у різних ситуаціях, проводити пошуково-рятувальні роботи в природних умовах, надавати первинну медичну допомогу та інше.
Юні волиняни достойно виступили, їм не було рівних у всіх спортивних змаганнях. Вони стали першими на маршруті виживання, другими – на етапі «Комбінована пожежна естафета. Під час гасіння пожежі в учасників нашої команди не спрацював вогнегасник, тож довелося скористатися запасним, що вартувало додаткового часу та зайнятого ІІ місця.
Достойно виступили українці і в конкурсній програмі. Дівчата в українських вишиванках розповідали своїм новим друзям про діяльність руху «Школа безпеки» в Україні, досягнення на цій ниві, прагнення молоді жити в безпеці, незалежно від того, де вони проживають. У конкурсі представлення команд наша посіла ІІІ місце, у конкурсі стіннівок – друге.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus