USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Юрій Павленко запропонував зрівняти зарплати фізруків і завучів

14 Листопада 2008 08:56

Міністр у справах сім’ї, молоді й спорту Юрій Павленко запропонував зрівняти в школах зарплати вчителів фізкультури й завучів. Про це він заявив у ході спільного засідання колегій Міністерства освіти й науки України, Міністерства охорони здоров’я та Міністерства сім’ї, молоді й спорту, – повідомляють 14 листопада «Волинські Новини».

Як інформує Освітній портал, Юрій Павленко відзначив, що рівень відповідальності вчителя фізкультури повинен бути за рівнем оплати не нижче, ніж у завуча в школі. Також глава відомства повідомив, що на сьогоднішній день 40% українських шкіл функціонують без спортзалів, а 60% – без відповідних майданчиків для ігрових видів спорту. Обладнання більшості шкіл також сьогодні не витримує жодної критики.
Нагадаємо, за даними наукових досліджень Інституту педіатрії, акушерства та гінекології АМН України й Сумського педагогічного університету, рівень фізичної працездатності й адаптаційних можливостей організму дитини не завжди відповідає діючим нормативам фізичної підготовки на уроках фізкультури. Так, тільки 30% дітей можуть виконати нормативи без ризику для здоров’я.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
луц Показати IP 14 Листопада 2008 10:51
А ще треба зрівняти зарплати звичайним держслужбовцям з оплатою праці їх керівників. Ще в 2-3 рази різниця в оплаті зрозуміла, але в 20 - це вже ні в які двері!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus