USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Із виконкому Луцька пропонують вивести двох осіб

27 Червня 2018 10:14
Колишніх заступників Луцького міського голови пропонують виключити зі складу виконкому, мовляв, вони вже втратили свої посади.

Це питання розглянули під час засідання комісії з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією, депутатської діяльності, етики та регламенту.

Виконувач повноважень Луцького міського голови Григорій Пустовіт розповів, що йдеться про Андрія Кицю та Олександра Рачкова.

«Олександр Рачков зміщений з посади заступника міського голови, тому є пропозиція вивести його зі складу виконкому. А для того, аби була справедливість, варто виключити зі складу й колишнього заступника міського голови Андрія Кицю»,- розповів Григорій Пустовіт.

Члени комісії підтримали пропозицію та рекомендують ухвалити відповідне рішення під час сесійного засідання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus