USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Із заміною Гонтаревої затягнуть до кінця лютого, - ЗМІ

29 Січня 2018 17:46
Верховна Рада зможе призначити Якова Смолія головою Національного банку не раніше кінця лютого.

Про це пишуть «Українські Новини» з посиланням на джерело.

«Призначення Смолія переноситься на кінець лютого, найімовірніше, на 27 число (лютого)», - повідомило джерело агентства.

Читати ще: Яків Смолій – банкір зі стажем і доларовий мільйонер: що відомо про ймовірного голову НБУ

Причиною переносу є відсутність на цей час остаточного узгодження повного пакету кадрових призначень.

Нагадаємо, ще в квітні Гонтарева заявила, що до 25 травня залишить свою посаду. Однак з 11 травня пішла у відпустку. З того часу Яків Смолій виконує обов'язки голови Національного банку до призначення нового голови НБУ. Поки що її відставку президент Петро Порошенко офіційно не задовольнив. Також поки ще не подана кандидатура її наступника у Верховну Раду.

14 липня 2015 року Міністерство внутрішніх справ порушило справу проти керівництва Національного банку за підозрою в зловживанні владою або службовим становищем. Пізніше справа була закрита, однак знову відновлена постановою суду.

Крім того, нещодавно з'явилася інформація про те, що компанія Гонтарєвої допомогла Януковичувивести з України 1,5 млрд доларів.

Валерію Гонтареву призначили главою Нацбанку 19 червня 2014-го.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus