USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

Із «Батьківщини» виключили ще одного депутата облради

21 Листопада 2011 15:05
Депутата облради Анатолія Якубюка виключили з «Батьківщини». Рішення на засіданні бюро обласної партійної організації прийняли одноголосно.

Про це повідомили у прес-службі облосередку ВО «Батьківщина».

«Він одним із перших депутатів-бютівців подав заяву про свій вступ до депутатської групи «Нова Волинь», яку очолює голова облдержадміністрації, член Партії регіонів Борис Клімчук», - прокоментував рішення однопартійців лідер волинських тимошенківців Анатолій Грицюк.
«Ще в квітні цього року на засіданні бюро парторганізації Якубюк прозвітував про виконання депутатських повноважень і обіцяв переглянути свою позицію щодо входження в прогубернаторську більшість. Однак свою заяву про вступ до групи «Нова Волинь» так і не відкликав до цього часу», - додав він.
Зі слів Грицюка, Якубюк також відмовився прийти на засідання бюро, щоб пояснити мотиви свого перебування у «Новій Волині». Тож члени бюро вирішили виключити його із лав партії, мовляв, його дії завдають шкоди авторитету партії Тимошенко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Совість БЮТ Показати IP 21 Листопада 2011 15:13
Усі ви зрадники.......
друг, разом пили горілку Показати IP 21 Листопада 2011 15:49
Чистокровний комуняка, породистий, з гривою, колишній обкомівець з відділу агітації і пропаганди. Опікав пресу. Продажний, ні перед чим не зупиниться, неозброєний, але дуже небезпечний.
777 Показати IP 21 Листопада 2011 17:49
Що,Анатолію Петровичу Грицюк, оце такі ваші "знакові" люди? Оце ви тепер будете розказувати про єдність та цілісність БЮТу??? Дуже гірко нам,колишнім людям Батьківщини.
Голосував за БЮТ Показати IP 21 Листопада 2011 22:15
Ну і шо? Хтось зробить висновки? - На наступних виборах знову у списки понабирають за гроші різного лайна, яке перекинеться до ПРдонів. Усіх на смітник, грицюків-якубюків в першу чергу.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus