USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Кабмін опублікував заборони для кожного рівня адаптивного карантину

25 Липня 2020 15:48
Кабінет міністрів назвав заборони для кожного з чотирьох рівнів адаптивного карантину («зелена», «жовта», «помаранчева» і «червона» зони).

Відповідні правила були опубліковані на сайті Кабміну, пише Бабель.

Правила «зеленої» зони — у громадських будівлях і транспорті необхідно носити маску або респіратор, заходи за умови перебування не більше ніж однієї людини на 5 кв. м, кінотеатри можуть працювати із заповненістю на 50%, перевезення пасажирів тільки в межах сидячих місць.

«Жовта» зона (+ обмеження зеленої) — забороняється відвідування місць соцзахисту, де перебувають люди похилого віку. Виняток — місця, які надають кризові послуги.

«Помаранчева» зона (+ обмеження жовтої) — забороняється діяльність хостелів і туристичних баз (крім готелів), забороняється робота ресторанів і розважальних закладів у нічний час, забороняються планові госпіталізації в лікарнях, забороняється робота спортзалів і закладів культури, забороняється прийом дітей у літні табори, масові заходи можна проводити для максимум 100 осіб (1 людина на 20 кв. м).

«Червона» зона (+ обмеження помаранчевої) — забороняється робота громадського транспорту, забороняється відвідування навчальних закладів, забороняється робота ТРЦ, кафе та ресторанів.

Нагадаємо, Кабмін продовжив адаптивний карантин до 31 серпня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
скептик Показати IP 25 Липня 2020 17:09
" Червона» зона " - дозволяється робота тільки похоронних бюро і цвинтарів
ммм Показати IP 25 Липня 2020 21:25
Мені сподобалася робота укрзалізниці : ціни на квитки підвищили в два рази , а на кількість людей нема обмеження. В вагонах відсутній коронавірус.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus