USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

Кабмін виділив додаткові кошти для виплати 6,5 тисячі гривень українцям

26 Квітня 2022 21:10
У межах програми «єПідтримка» допомогу у розмірі 6,5 тис. грн зможуть отримати ще 300 тисяч громадян.

Про це повідомив прем’єр-міністр Денис Шмигаль у Телеграмі.

Він нагадав, що у межах програми держава вже виплатила допомогу в розмірі 6,5 тис. грн для 3,6 млн українців.

«На цю програму ми спрямували понад 23 млрд грн, проте частина людей, що подавалася на допомогу в останні дні, поки не отримала свої виплати. На засіданні уряду сьогодні ухвалили рішення про виділення додаткових 2 млрд грн, що дозволить здійснити виплату ще понад 300 тисячам наших громадян», – зазначив він.

Зауважимо, станом на 1 квітня заявки на отримання допомоги 6 тис. 500 гривень в рамках програми «єПідтримка» подали майже 5 мільйонів українців і майже 3,5 мільйона вже отримали кошти.

Читати ще: Чому не всім українцям прийшли обіцяні 6,5 тисячі гривень допомоги

Нагадаємо, програма «єПідтримка» передбачала надання грошових компенсацій по 6,5 тисячі гривень особам, які залишились в Україні й пройшли відповідну реєстрацію до 31 березня. Право на отримання коштів отримали застраховані особи, які офіційно працевлаштовані, та ФОПи, страхувальники яких відповідають усім наступним критеріям: перебувають на обліку як платники єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування в регіонах, список яких затверджений урядом (Волинська, Донецька, Житомирська, Запорізька, Київська, Луганська, Миколаївська, Одеська, Сумська, Харківська, Херсонська, Чернігівська області та м. Київ).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus