USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Кабмін зменшив фінансування субсидій на 8 мільярдів

30 Травня 2019 19:42
Уряд зменшив обсяг фінансування програми з надання субвенцій місцевим бюджетам на надання пільг і житлових субсидій населенню на оплату послуг ЖКГ на 13,6 мільярда гривень, водночас збільшивши програму з виплати субсидій у грошові формі на 5,5 мільярда гривень.

Про це йдеться у розпорядженні Кабміну № 357-р від 22 травня 2019 року.

Зокрема, як зазначається у документі, уряд доручив перерозподілити кошти за рахунок зменшення обсягу видатків споживання за програмою з надання субвенцій з державного бюджету місцевим бюджетам на надання пільг та житлових субсидій населенню на оплату послуг ЖКГ на суму 13,558 мільярда гривень.

Разом з тим, на 5,544 мільярда гривень було збільшено фінансування програми «Виплата пільг і житлових субсидій громадянам на оплату житлово-комунальних послуг у грошовій формі».

Таким чином, загальне фінансування виплати субсидій населенню зменшене на 8,014 мільярда гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Навуходоносор Показати IP 30 Травня 2019 20:17
Автор идеи сокращения субсидий - из когорты сторонников управляемого хаоса. Пока Зе упивается успехами своей команды на выборах, его оппоненты делают все для того, чтобы осложнить жизнь миллионам людей в недалеком будущем. Осталось все шлифануть после выборов дефолтом по рекомендациям Бени и все усилия Зе по изменению страны будут обнулены. Тенденция намечается печальная...
ан Показати IP 31 Травня 2019 09:43
хто б сумнівався що зменшили!₴ та їх давали зразу майже всім щоб люди не бунтували після шаленого скачку ціни . а тепер по трохи зажимають гайки. Влада зробила хід конем. і яйценюк розпинався по ефірах щоб не боялися люди таких цін бо влада субсидію дасть

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus