USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.70 9.88

Кабмін звільнив в. о. голови Держгеокадастру

25 Жовтня 2017 14:10
Кабінет Міністрів України під час засідання в середу, 25 жовтня, прийняв рішення про звільнення з посади виконуючого обов'язки голови Держгеокадастра Олега Цвяха.

Про це повідомив віце-прем'єр-міністр Павло Розенко журналістам після засідання уряду, передає Інтерфакс-Україна.

"Цвяха звільнили", - сказав він.

Нагадаємо, раніше прем'єр-міністр України Володимир Гройсман відсторонив від посади виконуючого обов'язки голови Державної служби з питань геодезії, картографії та кадастру Олега Цвяха.

24 жовтня прем'єр-міністр заявив, що в. о. голови Госгеокадастра був відсторонений від роботи. Таку заяву Гройсман зробив після скарг про присутність в райдержадміністраціях так званих "смотрящих" від Держгеокадастру з земельних питань. Також прем'єр наголосив, що попросить Генеральну прокуратуру і НАБУ відкрити справу стосовно Цвяха, всіх керівників районних управлінь і розслідувати їх.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Да ну Показати IP 25 Жовтня 2017 15:23
Невже Васеленка візьмуть за сидячи місце?
земля і море Показати IP 25 Жовтня 2017 15:59
Не звільняти, а в тюрми саджати з конфіскацією майна і коштів
Олег Показати IP 25 Жовтня 2017 18:52
Ще треба написати лист на Гройсмана В.Б , що крім того ур%да Василенка В ще хай до відповідальності Кошарука Сірожу того виродка притягне , Ато всі мовчать ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus