USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.75 40.10
  • PLN 9.85 10.10

Кадиров пообіцяв Путіну вбити Зеленського, – РНБО

21 Квітня 2022 19:28
Під час планування війни в Україні голова Чечні Рамзан Кадиров дав російському лідеру Володимиру Путіну різні обіцянки.

Зокрема, він сказав, що ліквідує Президента України Володимира Зеленського. Про це розповів секретар РНБО Олексій Данілов в інтерв'ю радіо "НВ", пише Gazeta.ua.

"З приводу ліквідації нашого вищого керівництва. План Кадиров отримав 3 лютого під час відвідування Путіна. На цій зустрічі було узгоджено план ліквідації нашого Президента і Кадиров брав на себе зобов'язання, що його угруповання це зробить", - сказав він.

Читати ще: Втрати Чечні в Україні загрожують Кадирову політичним крахом

Данілов зазначив, що українська розвідка відслідковувала ці процеси. За його словами, було три групи, які 26 лютого зайшли на територію нашої країни. Вони чекали два дні, що їм дадуть зелений коридор на центральний квартал Києва.

Одну групу знищили українські захисники. Дві інші після цього виїхали з країни.

"Одна сьогодні знаходиться на території Донецької області, інша - на території міста Маріуполь, але вони не в перших лавах ідуть, а в третьому-четвертому ешелоні, де повністю безпечно", - наголосив секретар РНБО.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus