USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Камінь-Каширський попрощався із загиблим Героєм Олександром Буськом

27 Серпня 2022 15:28
У Камені-Каширському провели в останню путь Героя-земляка, підполковника ГУР Олександра Юрійовича Буська, який віддав життя за Україну, її незалежність та територіальну цілісність, за спокій сердець та за майбутнє кожного українця.

«Україна втратила одного з найкращих своїх синів, який пройшов гідний шлях, щоб стати найкращим із найкращих у військовій справі. Герої не вмирають! Світла пам’ять тобі, Сашко!» – написала у Facebook місцева жителька Любов Балицька.

Олександр Бусько був випускником Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні та Житомирського військового інституту імені С. П. Корольова, срібним призером чемпіонату Збройних сил України з багатоборства ВСК в командному заліку та срібним призером з підтягування, проходив службу в частині спеціального призначення міста Києва, був учасником бойових дій (АТО), а в період повномасштабної війни – підполковником Головного управління розвідки.
Траурний кортеж люди зустрічали навколішки та з оберемками квітів.

Прощальна панахида за загиблим воїном відбулася у храмі Різдва Пресвятої Богородиці. Поховали Героя у рідному Камені-Каширському на новому кладовищі, що розташоване на вулиці із символічною назвою – Воля.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним загиблого. Вічна пам’ять і слава!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анатолій Показати IP 27 Серпня 2022 21:18
написали добре, а як загинув?
zeroprint Показати IP 28 Серпня 2022 10:30
Слава Герою!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus