USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Кандидат у президенти РФ назвав Крим українським

8 Вересня 2017 14:43
Григорій Явлінскій, що є одним із опозиційних кандидатів на посаду Президента РФ, заявив, що Крим є територією України, яку Росія анексувала всупереч міжнародному праву, підписавши та ратифікувавши відповідні договори. Заява політика оприлюднена на його персональному сайті та є частиною його передвиборчої програми.

Явлінскій наголосив, що виступає за територіальну цілісність України та є категоричним противником намагань реанімувати доктрину «обмеженого суверенітету».

Політик також виступає за припинення будь-яких форм силових втручань внутрішні справи України на тлі декларування прихильності її територіальній цілісності.

Разом із тим, Явлінський підкреслив, що виконувати ці зобов’язання щодо Кримського півострова треба на принципах поваги гідності та інтересів усіх мешканців регіону.

Як повідомляв Інформаційний Акцент, у січні 2017 року Григорій Явлінскій вже заявляв, що Крим належить Україні, а РФ має дотримуватися територіальної цілісності нашої держави.

Водночас речник президента РФ Дмітрій Пєсков вважає, що питання Криму більше не стоїть для Москви.

«Це питання є абсолютно недискусійним і незаперечним для Росії. Ми не обговорюємо статус і майбутнє становище російських регіонів. Це не питання для обговорення з будь-ким», – наголосив речник Путіна.

Чергові вибори президента РФ повинні відбутися 11 березня 2018 року. Громадяни країни оберуть президента на 6 років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Думка Показати IP 8 Вересня 2017 16:39
Він програє вибори,все зроблено навмисно,щоб було враження,ніби є конкуренти,а коли програє то анексія Криму буде здаватись оправдана виборцями.Це лише моя думка

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus