USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Капітан «Волиньбаскета» поставив рекорд, команда - програла

3 Лютого 2015 08:52
«Не налаштувалися» - це слово найкраще підходить, щоб охарактеризувати матч-відповідь луцького БК «Волиньбаскет-WOG-Університет» з дніпропетровською командою «Дніпро-ДВУФК». Після впевненої перемоги у першому матчі з 31-очковою різницею лучани дали можливість супернику взяти реванш. Та за такої мінорної гри капітан лучан Дмитро Швагринський побив свій власний рекорд.

«Волиньбаскет-WOG-Університет» - «Дніпро-ДВУФК» - 73:84 (14:25, 21:19, 13:18, 25:22)

Уже у стартовій чверті волиняни відпустили суперника аж на 11 пунктів вперед – 14:25.

До великої перерви майже відновився паритет. На 18-й хвилині зустрічі господарі відставали лише на чотири очки – 35:39. Ближче дніпряни Луцьк у грі не підпускали, а навпаки нарощували перевагу. Найбільший розрив у матчі склав 19 матчів на користь гостей – 48:67 на старті останньої чверті.

«Ми два тижні посилено готувалися до цих матчів. Та у другій грі ми втратили віру в себе і почалися проблеми, - коментує гру головний тренер лучан Дмитро Чайковський. - Коли ми програвали майже з 20-очковою різницею, тільки тоді команда почала захищатися. Але вже гра суперника стала впевнена. Дуже погано відіграла стартова п’ятірка».

«Якщо у першій грі ми з першої хвилини володіли ініціативою, то у матчі-відповіді ми дозволили супернику грати свою гру, - розповідає гравець «Волиньбаскета» Артем Шевченко. - У другій грі ми одразу пропустили ривок і не витримали подальший натиск суперника. Тому і різниця всю гру була на рівні 10 очок».

Найрезультативнішим у грі став гравець «Дніпра» Андрій Мироненко. Відігравши одну з найкращих своїх ігор за сезон Мироненко, заробив для команди 27 очок і зробив 9 підбирань. Дабл-дабл у грі оформив капітал «Волиньбаскета» Дмитро Швагринський (24 очки та 11 підбирань.) Згідно з статистичних даних Федерації баскетболу України за останні п’ять сезонів матч проти «Дніпра» став найрезультативнішим у кар’єрі Швагринського. На паркеті він провів 35 хвилин 20 секунд.

Турнірне становище лучан не змінилося. Вони і далі займають шосте місце у турнірній таблиці Вищої ліги. У активі волинян – 19 очок.

Наступні ігри волиняни проведуть вдома 21-22 лютого проти харківського «Авангарда».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 3 Лютого 2015 11:37
газ-мяз...
діма Показати IP 4 Лютого 2015 10:09
Команда перебуває на стадії комплектування. І це посеред сезону (не комплімент в бік керівництва). Хоча є проблиски в....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus