USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

Катастрофічна реалізація: збірна України наприкінці матчу вирвала нічию з Болгарією

11 Листопада 2021 21:30
Перед ключовим матчем відбору на Чемпіонат світу з Боснією і Герцеговиною збірна України, продемонструвавши катастрофічну реалізацію моментів, зіграла внічию зі збірною Болгарії у товариському матчі – 1:1. Цікаво, що три голи українців не були зараховані через офсайд.

Вже на 1-й хвилині українці могли відкривати рахунок: Ярмоленко пройшов суперника на правому фланзі та черпачком закинув на Зінченка, який в один дотик ударом від газону не зумів влучити у ворота. Загалом українці доволі стрімко почали матч, особливо активним був правий фланг атаки, адже невдовзі Ярмоленко створив подібний момент для Зінченка, але цього разу хавбек не зумів завдати акцентованого удару.

Українці продовжили тринькати моменти, створені Ярмоленком: на 13-й хвилині подачу вінгера не зумів замкнути Зубков, пробивши головою над поперечиною. А невдовзі той же Зубков, обігравши захисника на лівому фланзі, пробивав з гострого кута – цього разу в гру вступив голкіпер болгар.

Футболісти української команди не збавляли темп, атакуючи позиційно, проте вже в черговому матчі в збірної виникали проблеми з реалізацією. Зокрема кілька кутових Малиновського ні до чого не призвели, а удар із середньої дистанції Зубкова не без проблем парирував Михайлов.

А на 35-й хвилині спрацювало усім відоме футбольне правило: не забиваєш ти – забивають тобі. Болгари, які до цього моменту фактично нічого не створили, скористалися серією помилок захисту збірної України. Михайлов вибив від власних воріт, Матвієнко запустив свічку над власним карним майданчиком, а Кирилов у боротьбі з Тимчиком переправив м‘яч у ворота – 0:1.

На 39-й хвилині українці могли відігратися, але вчергове зіпсували хороший момент: удар Зубкова після стінки з Довбиком заблокував захисник. Через три хвилини міг забивати Довбик, але традиційно для першого тайму не замкнув простріл Ярмоленка, не влучивши у ворота. На останніх секундах у першому таймі синьо-жовті втратили черговий шанс – удар Зінченка з гострого кута парирував Михайлов, а Довбик на добиванні не зумів пробити акцентовано.

Українці продовжили атакувати і в другому таймі, але їм знову не щастило: Зінченко з-за меж карного майданчика влучив у стійку, а Яремчук, який вийшов на заміну, ударом розвороту не влучив у кут воріт гостей.

Натомість у болгар вдруге ледь не скористався помилкою захисту синьо-жовтих Кирилов, але цього разу завдати акцентованого удару не зумів.

Черговий момент збірної України на 54-й хвилині змарнував Яремчук – нападник з близької відстані не зумів влучити у ворота після прострілу Соболя. А потужний удар Малиновського потягнув дебютант болгарської збірної Вуцов. На 73-й хвилині молодий голкіпер болгар знову був на висоті, зумівши відбити удар Ярмоленка, який виходив віч-на-віч. Невдовзі Кривцов пробив по центру воріт, замикаючи навіс Малиновського з правого флангу.

А на 79-й хвилині збірна України таки забила: Степаненко класним ударом з-за меж карного майданчика поцілив у дальній кут – 1:1. Після забитого голу українці продовжили атакувати. Вже у додатковий час класний момент зіпсував Коваленко, пробивши вище воріт з трьох метрів після прострілу Ярмоленка, а невдовзі у гру вчергове вступив голкіпер болгар Вуцов, потягнувши удар Яремчука.

В підсумку матч закінчився нічийним рахунком 1:1.

16 листопада збірна України зіграє вирішальний матч у групі відбору на Чемпіонат світу з Боснією і Герцеговиною.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus