USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.90

Керівників агропромислової галузі Волині навчатимуть лише один день через відсутність коштів

3 Грудня 2008 14:11
Навчання керівників агропромислової галузі Волині у зимовий період відбудеться за їхні ж кошти. Про це заявив заступник голови Волинського обласного управління агропромислового розвитку Юрій Горбенко під час наради з питань навчання керівників галузі агропромислового комплексу області у зимовий період, – повідомляє 3 грудня репортер «Волинських Новин».
Семінари з підготовки керівників, як сказав Юрій Горбенко проводитимуть на базі технікумів у Володимирі-Волинському, Рожищах, Горохові та інших районних центрах. Вони триватимуть не більше одного дня, оскільки в обласному управлінні АПР не передбачені кошти на їх проведення. Таким чином лекції та обід повинні будуть оплатити самі учасники семінарів, або їхнє керівництво.
Також Юрій Горбенко наголосив на тому, щоб лекторів підібрати таким чином, щоб їх хотіли слухати. «На лекціях сидітимуть не студенти, а дорослі люди, яких цікавить конкретна інформація», – зауважив заступник. «Не потрібно, щоб вони розповідали про певну технологію у деталях, а лише її секрети та результат», – додав він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus