USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Керівниці лікарні на Волині оголосили про підозру за отримання хабара

1 Серпня 2018 09:56
На Волині слідчі детективи оголосили про підозру керівнику районної лікарні за отримання неправомірної вигоди. Про це повідомили у прес-службі поліції області.

Слідчі детективи Головного управління Нацполіції у Волинській області за процесуального керівництва обласної прокуратури оголосили про підозру головному лікарю однієї із районних лікарень у скоєнні правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 368 Кримінального кодексу України. Йдеться про отримання посадовою особою неправомірної вигоди.

Нагадаємо, що 10 липня слідчі детективи, співробітники управління захисту економіки та прокуратури задокументували факт одержання 6 тисяч гривень неправомірної вигоди головним лікарем Ратнівського районного центру первинної медико-санітарної допомоги

В таку суму посадова особа оцінила дозвіл на проведення комп’ютерної діагностики організму людини в приміщенні медзакладу. Як повідомлялося, очолює Центр Людмила Терещук.

Нині вирішується питання про обрання підозрюваній запобіжного заходу та відсторонення від займаної посади. Триває досудове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Василь Михайлович Показати IP 1 Серпня 2018 10:29
Люди і так за всі послуги в лікарні платять , а які ціни на ліки ...! Але тут-же знаходяться нелюди в білих халатах на керуючих посадах в державних установах і користуючись станом людини - обдирає її до нитки. !!! Позор і ганьба таким , хто цим займається . Бандит і то дає шанс людині втекти , або захищатися , а цей ні ... Це МАРОДЕР який обдирає немічну людину. !!! Вона повинна сісти в тюрму на максимальний срок покарання за даний злочин !!!!!!!!!!!!
Док Показати IP 1 Серпня 2018 11:53
А нафіга створювати ті ЦПМСД з купою нероб на чолі? У всьому світі є сімейний лікар, який набирає практику 1000 - 2000 пацієнтів і ними займається. І ніякого над ним немає начальства, не подобається цей лікар - йдете до іншого, за вами йдуть ваші гроші. А тут ваші гроші що йдуть за вами, а практика 2000 пацієнтів це біля мільйона гривень на рік, головними лікарями розтринькуються невідомо на що. А лікар отримує ті ж 3000 гривень на місяць і як він буде вас лікувати за ту ж подачку?
Дід Потап Показати IP 1 Серпня 2018 14:36
Давайте зробимо такий маленький аналіз : - зарплати в мед працівників не дуже високі і чомусь вони перед ВР , КМ ніяких акцій протестів з вимогами підвищити зарплату не проводять . Чому , тому що їм легше і зручніше обібрати хвору людину( Цим в них займаються майже всі , і називають це ганебне явище подякою від хворих...) . Роблять злочин і все самі себе виправдовують, як нам жити за таку зарплату??? Кримінальний кодекс повинен бути один для всіх , зробив злочин - тюрма 100% , інший можливо буде трохи думати.
Ростовщик Мойша Показати IP 1 Серпня 2018 14:48
Років 5 - 6 назад також спіймали на хабарі головного лікаря пологового будинку в Луцьку. І шо він працює до цих пір на тій же посаді, це прокол правоохоронців ( чому не було оприлюднено вибачення ???), чи не по зубам їх "клієнт" . А все показали по АВЕРСУ , в інтернеті,і опубліковали в Волинських газетах як затримували . Тому хотілося б почути про вирок , тільки так можливо повірити в справедливість.
Світлана Михайлівна Показати IP 1 Серпня 2018 15:30
Подивіться на прикладі більшості лікарів державних лікарень нашої Волині , як потрібно жити на мізерні зарплати ...Все "по щучому велінню і моєму хотінню". Ви крадіть як прийнято в Україні з бюджету , але не лізьте в кишеню до людей , це грішно і принизливо. Тяжко з вами про честь , гідність , моральні засади людини говорити, у ващому колгоспі цього не навчають, шкода !!!!!!!!
Док Показати IP 1 Серпня 2018 15:53
Почитайте трохи юриспунденцію, десять років тому верховний суд визначив, що хабар може отримати виключно посадова особа, як в нашому випадку головний лікар. Коли ці ж шість тисяч отримує простий лікар - це є подяка від пацієнта. Відповідно, засудити простого лікаря за хабарництво не вийде і нема чого простого лікаря називати хабарником. А от він може запросто виграти суд за наклеп.
Михайло Т. до Док Показати IP 1 Серпня 2018 19:17
Я не перший день живу і знаю яка це подяка . Речі потрібно називати своїми іменами . Люди правильно пишуть , коли вимагаєш у людини "подяку" , то це хабар 100%, не бери і тебе простого чи складного не будуть називати хабарником. Є зарплата живи , не подобається вимагай від влади підвищення , шукай себе в іншій сфері . Злочин повинен бути покараний.
Бувалий Показати IP 2 Серпня 2018 19:27
Ганьба - ХАБАРНИКАМ , їх місце в тюрмі з конфіскацією всього майна на користь держави !!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus