USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Керівництву луцького басейну погрожують «представники» звільненого тренера

22 Серпня 2019 18:45
Історія навколо звільнення тренера КЗ СДЮСШОР з плавання ЛМР продовжується, однак поза інформаційним і юридичним полем. Так, керівництво басейну систематично отримує погрози, вимоги та ультиматуми нібито від представника звільненого Володимира Самчука.

Нагадаємо, відомого луцького тренера КЗ СДЮСШОР Володимира Самчука скандально звільнили із посади. Згодом директор Олександр Сологуб та його заступик Володимир Озимко, що ж насправді трапилось у центральному басейні міста і за що звільнили тренера.

Зі слів керівництва, тренер Володимир Самчук не виходить на зв'язок з колегами, адміністрацією басейну. Окрім цього, представник тренера Віталій Сарапін (батько вихованця басейну), що офіційно не є делегатом чи уповноваженою особою тренера (принаймні ніяких свідчень цього не було надано), під час телефонних розмов та у приватному листуванні, особистих повідомленнях у Фейсбук месенджері погрожує судами та виливом інформаційного бруду, підбурюванням посадових осіб.

Також директор басейну Олександр Сологуб стабільно отримує приватні повідомлення від користувача Вітя Вітков, який заявляє, що це сторінка Віталія Сарапіна. У приватних повідомленнях (знімки екрану додаються) користувач надсилає вимоги, вдається до ультимативного шантажу з закликом вчинити правопорушення на користь тренера Володимира Самчука, серед яких пропозиція оплатити «роботу, яка не була виконана» (цитата), підробити документи задля ілюзії відсутності тренера на робочому місці у зв’язку з відпусткою за власний кошт, підписати документи «заднім числом».

«Прямі погрози дискредитацією репутації закладу та агресивною інформаційною атакою на Луцьку міську раду ніяким чином не вплинуть на правомірність дій адміністрації, ні в якому разі не змусить свідомо іти на порушення законів України та будь-яких інших нормативно-правових документів.

Адміністрація КЗ СДЮСШОР з плавання ЛМР не ховається від законного розгляду справи, не ухиляється від вирішення цієї історії у правовому вимірі. Від початку липня до сьогоднішнього дня (22 серпня 2019 р) тренер Володимир Самчук не звертався до адміністрації басейну чи інших установ, у підпорядкуванні яких перебуває КЗ СДЮСШОР з плавання ЛМР, а також відмовляється від будь-яких пропозицій сісти за стіл переговорів особисто, обгрунтувати власну позицію, надати чітке пояснення власних дій.

Ми не відмовляємося від ведення конструктивного діалогу. Більше того: з моменту перших прогулів я максимально відкрито намагаюся достукатися до тренера, поспілкуватися з ним. У відповідь його позицію та думки ми дізнаємося опосередковано з соціальних мереж та ЗМІ. То з ким сідати за стіл переговорів? Тренеру, очевидно ж, не це потрібно! Для чого ці гучні заяви про діалог та меморандум, якщо Володимир Самчук не виходить на зв'язок та не шукає шляхів примирення?» - коментує Олександр Сологуб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
Сарапін Віталій Показати IP 22 Серпня 2019 20:02
Доброго дня! Я, як батько Сарапіна Данііла відповідно до положення про ДЮСШ є учасником тренувального процесу! До 2 вересня 2019 року поки учня КЗ СДЮШОР ЛМР. А тому завжди буду відстоювати права свого сина і нашого тренера та групи батьків, що тренуються в тренера Самчука В.В.. Прошу Вас у разі погроз з моєї сторони звернутися до правоохоронних органів чи до суду з відповідною заявою!!! Дякую Вам за резонанс та надавати додаткові пояснення ми будемо після рішення суду, яке набере законної сили!!!
Українець до Сарапін Віталій Показати IP 24 Серпня 2019 00:50
А ви не пробували зайнятись чимось корисним. Наприклад, зайнятись безпосердньо своїми прямими обов'язками. Ви ж особа яка напевно десь працює. Складається таке враження, що ви як і ваш тренер прогулюєте роботу. Щось дуже багато вас кругом. Все про всіх знаєте, всім даєте характеристику і т.п. Не забагато на себе берете??? І чи не занадто висої думки про себе? Дуже на це схоже. А якщо чесно то задовбали ви уже всіх зі своїм Самчуком дармоїдом.
Мама учня Показати IP 22 Серпня 2019 21:06
Не говоріть за всіх!!! Хто такі ми? Декілька батьків?? Ви псуєте авторитет школи де наші діти вчаться і підбурюєте змі писати брехню!
Теж батьки Показати IP 22 Серпня 2019 21:14
Кашмар не вірю що це так далеко зайшло. Спочатку ми з чоловіком підтримували тренера думали шо бідолага і молодець. А чим більше читаємо новини тим більше бачу шо була неправа і не обізнана. Як же легко одурити людям голову красивими фразами і оманливою успішністю. Так соромно шо не розібралась в ситуації і ще писала всякі коментарі на захист, осуджувала басейн а тепер думаю зовсім про інше. Виходить що директор за нас всіх заступився і за наше право шоб все було законно а всім алюьимий тренер виявився вибачте куском гі..на. Якщо ти не винен то чого мовчиш?? Піди і скажи шо пропустив роботу бо хотів побути дома з дружиною, чого не взяв відпустку зараз би цього всього не було.
Справедливість Показати IP 22 Серпня 2019 21:31
З"*бав той Сарапін. Його син, як спортсмен, бездарний. Перший розряд. Теж мені щірка. Заплатив тренеру, то той покинув більш перспективних дітей, а носиться з тим Сарапіним, як з писаною торбою
Сарапін Віталій до Справедливість Показати IP 22 Серпня 2019 21:55
Самі ви бездарні! Він в 14 років 1 дорослий розряд виконав на Чемпіонаті України! І хай краще має справедливий перший ніж кандидата та майстра спорту підробленого!!! Бо ті деяки майстри та КМС як пливли по першому так і далі пливуть по першому))) Буду носитися та вкладати розвиток плавання час та гроші і далі,- бо це мій син!!! Ваша справедливість на дні того басейну в якому воду спустили!!!
Підроблений МС до Сарапін Віталій Показати IP 23 Серпня 2019 10:06
Ти, путо, звання МС присвоюють на змаганнях рівня від чемпіонату України і вище. До чого та твоя писанина про звання та розряди?
Сарапін Віталій до Підроблений МС Показати IP 23 Серпня 2019 13:59
В дзеркало треба Вам подивитися))))) Коли і на яких змаганнях я і без Вас знаю...
Ковельчанин до Сарапін Віталій Показати IP 27 Серпня 2019 23:04
Не зважайте на нього, бачите ж це хам не вихований. Його виховання і культурв видно з коментів. Та й в Ковелі знають)))
Ткачук О. Показати IP 22 Серпня 2019 21:36
Я Олександр Ткачук батько Максима Ткачука наголошую вам , що Сарапін Віталій озвучує та виступає від батьків спеціалізованої групи з плавання Самчука Володимира кількості 7 спортсменів! Жодних погроз від Нашої групи спортсменів та батьків на адресу адміністрації КЗ СДЮШОР ЛМР, департаменту спорту та молоді Луцької міської ради не надходило! Одночасно Нами неодноразово озвучені вимог щодо незаконного звільнення тренера Самчука Володимира та поновлення його на посаді як кваліфікованого спеціаліста! Є Офіційне звернення батьків з Нашим баченням та виходом з даної конфліктної ситуації!
До Ткачука О. Показати IP 22 Серпня 2019 21:49
Хтось може нарешті пояснити, чого сам тренер не піде і як мужик за себе не з'ясує на роботі свої обставини? Він там хоче працювати, чи це ви хочете, щоб він там залишився? Складається враження, що малий Самчук добряче сиранув. Так само не ясно, чого він просто не написав заяву на отпуск і не пішов робити свої особисті справи? Обов'язково якісь скандали влаштовувати? То тепер всі мають його на руках носити, бо він такий маладєц? Завтра скажу свому керівнику, шо мене не буде тиждень, бо я за місяць закрив на 30% більше техпроектів, ніж всі інші мої колеги і я такий кльовий. Шо за нах взагалі, і ви батьки, подуріли зовсім? Берете за шкірку того тренера, ведете до директора і хай нормально пояснить, шо трапилось, пише заяву на поновлення і не буде мудаком і дотримується норм
! до До Ткачука О. Показати IP 22 Серпня 2019 22:21
Ага! Він як мужик піде і вирішить. А завтра директор побої зніме і заяву напише. Ви що, не бачите що то за людина ?
Мама до ! Показати IP 23 Серпня 2019 09:07
А що вже таке було? Хтось уже знімав побої після застрічі з цим тренером?
Батько Показати IP 23 Серпня 2019 08:17
Знаєте, мудрі люди говорять: якщо всі кругом не праві то починай шукати причину в собі. Самчук починай шукати!!! А то такий вже розумний а до елементарного додуматися...
Мама Показати IP 23 Серпня 2019 08:42
А це ж простіше як визнати свою вину. Тренер певно так іде по життю. Колектив принизив, всіх спортсменів принизив, всіх принизив. Один я молодець. Аж противно.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus