USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинянин став найшвидшим плавцем України серед юнаків

12 Липня 2017 07:00
Волинянин Ілля Петрочук встановив вище досягнення України в запливі на 100 метрів вільним стилем та став найшвидшим серед плавців-юнаків України.

Про це повідомив директор КЗ «Спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву плавання» Віктор Самчук на своїй сторінці у Фейсбуці.

«Самий швидкий плавець України серед юнаків - з Волині. На відкритому чемпіонаті Білорусі вихованець КЗ «СДЮСРШОР плавання» Луцької міської ради Ілля Петрочук показав відмінну швидкість на спринтерській дистанції в 100 м. вільним стилем, встановивши вище досягнення України.

Спортсмен зі своїм тренером-викладачем Олександром Сологубом впевнено крокують до олімпійських вершин. Вітання та нових злетів!», - повідомив Віктор Самчук.


Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, під час літнього чемпіонату України серед юнаків та дівчат Ілля Петрочук вперше в історії СДЮСШОР здобув 7 медалей різного гатунку, а саме — золото на дистанціях 50 і 100 м “вільний стиль”; 200 м “вільнй стиль” — срібло, 400 м “вільний стиль” і 50 м на спині — бронзова медаль. Ще на одній дистанції 100 м “батерфляй” Ілля виборов почесне четверте місце.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Комерсант Показати IP 12 Липня 2017 10:14
@То Самчук вже ж не директор
Пенсионер в плавании Показати IP 12 Липня 2017 14:52
Спасибо, что обратили внимание. Оказывается в СДЮСШОР есть перспективные пловцы, а не только "плотность какого то хим. реактива на 1 литр воды". Илье и его тренеру - РЕСПЕКТ и уважуха. Так держать, к Олимпийским высотам с высоко поднятой головой!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus