USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

Хабарника, який вимагав мільйон з ТРЦ в Луцьку, відпустять під заставу

21 Травня 2014 16:59
Заступника голови Державної служби з надзвичайних ситуацій, який отримав частину мільйонного хабара, у розмірі 200 тисяч гривень, можуть звільнити з-під варти під заставу в 160 тисяч гривень, - повідомляє ТРК Аверс.

Так, 14-го травня цього року, праціники СБУ зафіксували вимагання та отримання хабара одним із головних надзвичайників України. Гроші високопосадовець вимагав за підписання актів прийняття в експлуатацію систем протипожежного захисту в одному із луцьких торгово-розважальних центрів.
Правоохоронці з Дарницької прокуратури з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері подали до суду клопотання про обрання міри запобіжного заходу для хабарника у вигляді тримання під вартою.

Прес-секретар прокуратури Центрального регіону з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері Руслан Власюк в телефонному режимі прокоментував ситуацію: «Замість тримання під вартою суд визначив заставу. Цифри викликають подив. Генерал-майора звільняють після внесення 160 тисяч гривень», - пише ТРК Аверс.

Нагадаємо, частина хабара у розмірі близько 200 тисяч гривень була схована в портфелі під особистим столом чиновника у його службовому кабінеті. Загальна сума, яку вимагав чиновник, мала скласти 1 мільйон гривень, решту суми підприємець повинен був передати найближчим часом.

Зауважимо, урочисте відкриття торгово-розважального центру ПортCity відбулося 17 травня у Луцьку. Це – єдиний ТРЦ, який нещодавно розпочав роботу в місті. Згідно з чинним законодавством України, він уже зданий в експлуатацію. Однак наразі немає інформації щодо сплати замовником будівництва даного ТРЦ – ПП «Реммеблі» пайової участі у розвитку інфраструктури Луцька.

Чи є підстави пов’язувати описані ситуації, які склалися у Луцьку, Інформаційному агентству Волинські Новини пообіцяли згодом прокоментувати у центральному офісі Служби Безпеки України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Анонім Показати IP 21 Травня 2014 18:58
Ну нормально 40 штук чистого підйому!
Анонім Показати IP 21 Травня 2014 20:14
цікаво грушевинчук чого ще на волі там його доля теж була. де сбу!
до аноніму до Анонім Показати IP 22 Травня 2014 09:40
чиновник київський, а не місцевий - читай уважно
Адвокат Показати IP 21 Травня 2014 20:55
Шо значить пид заставу, на 5 лет минимум !!!
Анонім Показати IP 21 Травня 2014 20:58
А хто це так лобіює цього хабарника, аж на Волинському сайті.... Що є претенденти на Заступника Служби з волинського регіону? Чи щось компетентні органи пообіцяли ? Підставили чудака, то хоч не ви давайте себе... Але Бог є на світі і бачить все ! Бог вам суддя! Слава Україні !
небайдужий до Анонім Показати IP 21 Травня 2014 21:43
шановний почитай будь-ласка і не богохульствуй.... http://politrada.com/dossier/persone/id/2845
анонім 2 Показати IP 22 Травня 2014 09:48
Типова схема в стилі концініума-побудувати з порушеннями технічних норм, не заплатити потрібні офіційні витрати, підставити високопосадовця. Той хто дає хабар має в першу чергу відповідати.
вітька Показати IP 22 Травня 2014 13:41
ловлять на таких сумах смішних! чому не зловили на міліонах такі ж завжди крали і крадуть а ле ні вони ж з прокурорами діляться і тим і тим вигідно ! корупція процвітае і нічого не помінялось і не збираеться мінятьси ганьба ганьба чиновникам землю будуть гризти їхні діти і онуки

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus