USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Хакери зламали новий iPhone OS 3.0

20 Червня 2009 15:00
Хакери зламали оновлену прошивку iPhone OS 3.0, яку компанія Apple тільки-но виклала на свій офіційний сайт. Про це 20 червня повідомляють «Волинські Новини».
Новий програмний інструмент, що отримав назву ultrasn0w, дозволить видалити прив’язку смартфона до мережі оператора. Хакери вже виклали в своєму блозі відеоролик, який демонструє можливості ultrasn0w, – пише сайт ТСН.
SDK і бета-версії телефонної операційної системи третьої версії були представлені Apple відносно давно – це було зроблено для того, щоб сторонні розробники могли детально вивчити нову платформу, протестувавши на ній свої додатки. Саме завдяки цим пробним варіантам iPhone 3.0 програмісти Dev Team і змогли зламати прошивку до дня офіційного релізу.
Зараз команда хакерів працює над можливостями зламу нової моделі смартфону iPhone 3G S, який вийшов у продаж у п’ятницю, 19 червня. iPhone OS 3.0 можна викачати з сайту Apple і за допомогою iTunes встановити на свій смартфон виробництва «яблучної» корпорації.
Згідно з офіційними даними, крім безлічі нововведень, до яких входять функції копіювання і вставки, відеозйомки і багато інших, в третю версію телефонного програмного забезпечення увійшов і цілий пакет «латочок», що виправляють безліч помилок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 21 Червня 2009 12:49
Дуже важлива новина для ВН!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus