USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

«Хлопці показали себе справжніми мужиками», – Шахов про перемогу над «Карпатами»

1 Вересня 2021 14:06
Головні тренери «Карпат» та «Волині» поділилися своїми враженнями від протистояння своїх команд в 1/16 Кубка України. Відзначимо, що «Волинь» на виїзді в екстратаймах зуміла перемогти «Карпати» з рахунком 2:3.

Колишній наставник «Волині», а нині головний тренер «Карпат» Андрій Тлумак подякував за самовіддачу своїм футболістам, однак зазначив, що футбол – це не лише самовіддача.

«Футбол – це не лише самовіддача, а й майстерність, точність передач, забиті голи. Тішить, що два голи забили, бо в останніх турах не могли забити. Але зараз ми повністю сконцентровуємося на чемпіонаті. Хоча ми не виключали Кубок, грали основним складом, хотіли перемогти та грали до кінця», – сказав тренер.

Матчі «Волині» та «Карпат» – це завжди принципові ігри, однак Андрій Тлумак наголосив, що для нього принциповим було пройти далі: «Наші вболівальники хотіли перемоги, я говорив це команді. Футболісти це знали, їм писали в Instagram, що чекають Кубок. Всі були готові, налаштовані, але вийшло так, як вийшло. У цьому матчі помилилися всі: від мене до останнього гравця, який вийшов на заміну. Вболівальники нас підтримують, але поки ми не можемо підтримати їх».
Натомість головний тренер «Волині» Альберт Шахов відзначив, що емоції залишились на полі: «В черговий раз вдячний своїм хлопцям. Вони сьогодні показали себе справжніми мужиками. Пропустивши на останній хвилині, вони зібралися та виграли цей матч. Молодці».

Ще в суботу «Волинь» зазнала неприємної поразки від «Металіста», але Альбер Шахов зауважив, що був здивований тим, як хлопці були налаштовані на те, щоб підготуватися до Кубка.
Також тренер «Волині» прокоментував гру футболістів, які вийшли на заміну, зокрема неймовірний гол Владислава Кузнєчикова.

«Є удар – треба бити. На тренуваннях він це довів, у нього поставлений удар. Однак мало часу, аби показати це в матчах. Я думаю, що після цього пострілу його буде більше. В таку гру дуже важко увійти. Але якщо виграли, то серйозних претензій до когось немає», – резюмував Альберт Шахов.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus