USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Бенді: луцька молодіжка взяла національний Кубок

26 Березня 2017 22:27
У суботу, 25 березня, луцька льодова арена «Снігова королева» вперше приймала змагання з нового для волинян спорту – хокею з м’ячем або як прийнято його називати на Заході – бенді. Більше того, дебютним турніром став Кубок України, який виборола луцька молодіжка.

Організатори планували виступи чотирьох колективів: з Дніпра, Києва та двох місцевих команд. На жаль, столична дружина не змогла прибути через технічні причини. Та це не сильно спростило життя луцьким командам. Адже фаворитом вважався «Дніпро», де зібрано багато збірників.

Гості це і довели на коловому етапі. Розгромивши обидві луцькі команди – «Луцьк» (8:3) і «Луцьк молодіжний» (13:2). У місцевому дербі сильнішою виявилась молодіжна команда – «Луцьк» - «Луцьк молодіжний» - 3:10.

У вирішальній грі місцева молодіжка вже не була така поступлива. Зазначимо, допомагав молодим лучанам новоспечений збірник з бенді Андрій Вершецький. Він у фіналі забив 5 м’ячів, що і дозволило у великій мірі «ЛМ» перемогти і отримати трофей.

«Було важко перелаштуватися на гру з м’ячем, але за 10-15 хвилин почало приходити розуміння ігрового процесу. Наша команда спершу була здивована і стривожена: перший раз взяли не ті ключки до рук, спочатку і вдарити нормально не могли, всі падали, але зібралися духом і виграли Кубок. Враження тільки найкращі! Емоцій дуже багато», - розповів гравець «Луцької молодіжки» Іван Солтисюк.

В індивідуальних нагородах фігурували імена тільки місцевої молодіжки. Найкращим воротарем став Данило Мілаковський, оборонцем – Антон Оліда, нападником – Тарас Міскевич.

«У перші дні, коли я почав тренуватись з новою ключкою та м’ячиком, я був в захваті. Це було дуже важко, але водночас дуже цікаво. Мій перший досвід гри у бенді був у Фінляндії, на чемпіонаті світу. Так, звісно, я виглядав м’яко кажучи не дуже, на фоні більшості моїх товаришів по команді, оскільки за їх плечима вже був неоднорічний досвід. Та я робив все, що було в моїх силах, і тому приїхав сповнений приємних вражень. Зараз я максимально старався допомогти луцькій команді. Хлопці грали на повну, але те, що ми переможемо ніхто й не міг подумати заздалегідь. Але в спорті випадковостей не буває», - зазначив Антон Оліда.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus