USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Хто і коли не платитиме за проїзд у Старому місті

26 Січня 2016 16:30
Очікується, що після впровадження платного проїзду в Старому місті, бюджет Луцька в рік поповниться на суму приблизно 200 тисяч гривень.

Однак платити за проїзд в Старому місті будуть не всі і не весь час. Про це стало відомо під час засідання круглого столу з питань організації дорожнього руху в Старому місті сьогодні, 26 січня.

Нагадаємо, з березня проїзд в історико-культурному заповіднику «Старий Луцьк» буде платним, а з червня на вулицях запрацюють боларди.

Проте платним проїзд буде з 6.00 до 16.00. В інший період – з 16.00 до 6.00 проїзд буде безкоштовним.

Не платитимуть за проїзд також лучани, які мешкають на вулицях, які розташовані на території, де буде обмежений проїзд. Також не платитимуть організації, які зареєстровані на цих вулицях та клієнти цих організацій. Безперешкодно заїжджатимуть автомобілі служб оперативного реагування (надзвичайних ситуацій, міліції, невідкладної медичної допомоги, аварійних), комунальних служб, зв'язку та енергопостачання.

Крім того, автомобілі, які перебуватимуть на території не більше півгодини, також не платитимуть.

Зі слів заступника міського голови Сергія Григоренка, очікується, що оператор заплатить до бюджету міста суму близько 200 тисяч гривень за рік. Ці кошти планується спрямувати на розвиток Старого міста.

Окрім того, одночасно на території можна буде запаркувати не більше 200 автомобілів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Луцьк Показати IP 26 Січня 2016 16:45
Романюк,тобі до Яценюка далеко.Не вчишся на чужих помилках,дивись........ .
аноним Показати IP 26 Січня 2016 16:57
УКРАЇНЕЦІ, НЕХАЙ НЕ ЗДРИГНЕТЬСЯ РУКА ВАША ВІД ЗНУЩАНЬ І ГЕНОЦІДУ КИЇВСЬКОЇ ХУНТИ, А ТОМУ БЕЗЖАЛЬНО ЗНИЩУЙ ВСІХ ЖИДОМАСОНІВ, ГАЛИЧАНСЬКИХ ЗРАДНИКІВ І БАНДЕРІВЦІВ ЦІЄЇ ХУНТИ, РЯТУЙ УКРАЇНУ!!! ======================================================================================================================================----ОБОВ'ЯЗКОВО ДЛЯ ВСІХ! (коментар і відео) --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------http://most-dnepr.info/news/society/na_mks_vpervye_v_istorii_raspustilsja_cvetok_foto.htm#comment

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus