USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Хто хоче прибирати Луцьк

16 Травня 2014 14:12
Переможців визначать за тиждень, коли проаналізують усі документи.

Один з етапів конкурсних торгів на право прибирати обласний центр тривав сьогодні, 16 травня. Цього дня відбулася процедура розкриття тендерних пропозицій.

Право відповідати за чистоту міста виборюють кілька підприємств. Місто розділене на 7 умовних секторів (лотів), на які укладаються окремі договори. На кожен з них по кілька претендентів.

Так, за перший лот – район ЛПЗ - боролися ТзОВ «Луцьккомуналсервіс», ТОВ «М.Ж.К», ЖКП № 2.

ТОВ «Луцьккомуналсервіс» подало конкурсну пропозицію вартістю 240 тисяч гривень до кінця року. ТОВ «М.Ж.К.» просило за прибирання міста 316 тисяч гривень. Конкурсна пропозиція ЖКП №2 складала 282 тисячі гривень.

На другий лот – центр Луцька - претендують ТзОВ «Луцьккомуналсервіс», «Луцькспецкомунтранс 0924» і ЖКП №3.

Комерційна пропозиція ТзОВ «Луцьккомуналсервіс» складала 533,8 тисячі гривень. Підприємство «Луцькспецкомунтранс 0924» пропонує прибирати місто за 755 тисяч гривень. ЖКП №3 за роботи з прибирання міста просило 669,4 тисячі гривень.


Упродовж дня обіцяють розкрити усі пакети. Переможців визначать за тиждень, коли тендерний комітет проаналізує усі документи.

Кожен із учасників конкурсу надав усі необхідні документи: копії статутів, довідки, копії договорів, фінансові звіти, кошториси, розрахунки вартості робіт, календарні плани прибирання доріг, вулиць, тротуарів, газонів міста. Всі учасники торгів подали повні пакети документів
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Корінний лучанин Показати IP 17 Травня 2014 10:46
ОТ ЯКБИ, ОКРІМ ЦЬОГО ТЕНДЕРУ, ДО ЦЬОГО ПІДКЛЮЧИЛИСЬ ВСІ МЕШКАНЦІ ЛУЦЬКА. Кожен біля свого дому та території та не кидали сміття де попало - тоді ефект був би неймовірний! Було зовсім добре, якби очистили раніше засмічені території: на берегах СТИРУ( де купи будівельного сміття, порослого буряном і іншої гидоти). Це наприклад, місцевість бувшої пристані де розташовувались баржі та буксири. Це ж наші люди які будувались , від великої любові до природи понакидали будсміття. Берег раніше чистий, гарний , росла зелень. Тепер там жахи. Місць таких у Луцьку дуже багато! От і зобовяжіть переможців очистити від сміття ці місця.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus