USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Хто має право взяти участь у додатковій сесії ЗНО

15 Травня 2018 18:24
Участь у додатковій сесії ЗНО з 2 по 11 травня мають право взяти лише окремі категорії людей, які зареєструються з 3 по 21 травня. Пункт додаткової сесії тестування буде лише у Луцьку.

Про це йшлося під час прес-конференції щодо проведення ЗНО, яка відбулася у Волинському інституті післядипломної педагогічної освіти 15 травня.

Як розповіла директор Львівського РЦОЯО Лариса Середяк, якщо особа зареєстрована для проходження ЗНО, але через поважні причини не змогла взяти участі в основній сесії, потрібно протягом 5 робочих днів, враховуючи день проведення ЗНО, подати заяву на участь у додатковій сесії та документ, що підтверджує об’єктивну причину відсутності абітурієнта під час проведення основної сесії, зокрема медичну довідку чи довідку про смерть близької людини, адже, на жаль були такі випадки. Заяви на участь у додатковій сесії розглядатиме регламентна комісія ЛРЦОЯО.
Так, додаткова сесія відбуватиметься з 2 по 11 липня, тож, окрім зареєстрованих осіб, які через об’ктивні причини не змогли взяти участь в основній сесії, у ній можуть взяти участь особи, які зареєструвалися у додатковий період реєстрації з 3 по 21 травня, зокрема:

- проживають на тимчасово окупованій території або в населених пунктах, де органи державної влади тимчасово не здійснюють своїх повноважень;

- є учасниками антитерористичної операції;

- складатимуть ДПА у формі ЗНО у 2018, але з поважних причин не змогли зареєструватись під час основної реєстрації;

- є засудженими до позбавлення волі або узяті під варту;

- особи, які перебуватимуть за кордоном під час основної сесії і вказали про цей факт у період реєстрації.

Насамкінець Лариса Середяк наголосила, що пункт додаткового тестування для волинян буде лише у Луцьку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus